- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Akkor ezekszerint a tegnap esti belebotlásom az ASROCK Nettop ION 330-ba nem a véletlen műve, mert most jelent meg (ITTHON IS?)?
-relatíve jó áron (az MSI Nettop D130, 160 GB HDD-vel, Microsoft Windows Vista Home Basic-kel 92 tól) indul,
-talán halk, és esetleg hűs (a két ventillátorról, ami van benne, semmit nem lehetett találni),
-minden bizonnyal költséghatékony.Trava, ha kész a beizzítása a technikának, kérlek feltétlen nyilatkozz róla! És szeretnék kérni sok sok képet róla, mert a neten kb 5-öt sikerült lelni.
Az a 320GB, és az "ajándék" DVD író az "eredetileg" beharangozott árhoz képets szerintem nagyon ott van...
ui.: ezel a laptop DVD egységek mennyire csereszabatosak? csak egy méretben léteznek (fizikai kiterjedés szemponjából), mert mennem felerült, ha beszerzek egy ilyen mütyüt, és lemegy a gari, akkor már a belerakható BD meghajtóknak is kellemesen barátira kell(ene) olvadnia az áruknak a mostanihoz képest, és egy ilyen felfejlesztés lehetőségét nem szeretném elbukni. de a cucc nekem nagyon bejön!
engem főleg az 1080p-s x.264, H.264 lejátszás része érdekel, de én nem vagyok az ionnal objektív...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 /// Számla + Garancia
- Dell PowerEdge R820 4x Xeon 688GB ECC RAM
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest