Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz DonDennis #30303 üzenetére
Hát így alapból ezek a címek jutottak eszembe, amik jönnek a következő 2-3 hónapban:
AC Valhalla, WD Legion, Cyberpunk 2077, természetesen ez utóbbi a legjobban várt és legjobban hype -olt játék. Aztán év vége felé még jön az Outriders. A WD Legion és a Cyberpunk RT -vel jön, ez már 100%, de valószínűleg a Valhalla is, az Outriderst még nem tudni. Egyre több játékban lesz RT. Kell majd oda a powa. Engem mondjuk pont nem érdekelnek ezek a kompetetív battle royal izék (no offense).
[ Szerkesztve ]
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Yodamest
veterán
Nem kell ahhoz verseny szinten tolni, 4K@60fps-hez kelleni fognak az új kártyák annak aki jelenleg nem rendelkezik 2080ti-vel.
Istálló tekintetében pedig nálam az dönthet, hogy melyik custom kártyára tesznek majd esetleg 2 HDMI csatlakozót is, mivel én nem használok DP kimenetet. (minden kijelzőm HDMI csatis)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A 2080-akat jellemzően azért vették szerintem, mert nem volt gyorsabb. Vannak nagy felbontású és/vagy 120-360 Hz-es kijelzők, multimonitoros felállások szimulátorhoz, VR, ezekkel kb. bármekkora teljesítményt fel lehet használni. A tévés nép pedig egy ideje várta már a HDMI 2.1-et.
-
Skyhunter
őstag
Nekem pl sok Vram-ra lenne szükségem. Nemrég váltottam 1080p-ről egy 3440*1440-re. Full felmoddolt Skyrim megvett full HD-ben 8 GB Vramot. 1440p-ben 10,5 az "éhsége" (Skyrim youteberek, Predcaliber, Sinitargaming közlése alapján), 1440p uw-n tippre 12-14 GB lenne.
Azonkívül a közeljövőben megjelenő címek, Cyberpunk, CoD Cold War ekkora felbontáson biztos igénylik majd a sok vga memót.
A mostani teljesítményt/árakat nagyon rendben találom, de kíváncsi vagyok és félek is tőle hogy mennyiért akarják majd vesztegetni az igazán 4k-ra tervezett karikat (3070 16 GB, 3080 20GB).
Nagyon kevésnek találom a mosani 8/10 GB-ot. A textúra előtöltéses, shader cache-ben nem hiszek, nagyon várom a benchamark teszteket. Tényleg, ezek vajon mikorra várhatóak?
-
MPowerPH
félisten
válasz DonDennis #30358 üzenetére
Siman mem hullam indult el az interneten. De szvsz nem csodalom, en ilyen VGA eladasi hullamot meg nem lattam.
Egyebkent aki okos volt, az tenyleg gyorsabn eladta mar 1 honapja.En sem vettem 2080Ti -t, mert szerintem durvan tularazott termek volt a tudasahoz kepest. 3090 -re fenem a fogam, ha tenyleg akkorat fog szolni, amekkorat mondanak.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Devid_81
félisten
válasz DonDennis #30358 üzenetére
Majd akkor lesz erdekes ez a 3070=2080Ti ha kiderul nem egeszen es nem mindenben van am igy, csak bizonyos korulmenyek kozott annyi amennyi...
Akkor jon az, hogy az addigra szepen lenyomott hasznalt 2080Ti-k hirtelen megis tobbet fognak majd erni
Nem mondom, hogy nem jutott eszembe eladni a sajat 2080 Ti kartyamat, de aki az elso hullambol akar vasarolni az majd szepen fizeti az extrat, plusz ha igazak a hirek, hogy ellatas gond is lesz eleinte.
Turinggal eleg sok extrat kellett igy is felesleges kifizizetni, meg egyszer minek beleugrani? (en hasznaltan vettem a kartyam masfel eve, szoval en eleve max csak a felet tudom elbukni)
En inkabb kivarom az elso 2-3 honapot az ujakkal, addig marad a mostani, majd amikor eladova vallik elmegy amennyiert epp ellehet adni hasznaltan, nem fogok sirni akkor sem ha csak 1/3-at eri mar csak, mit varjak egy ket eves VGA-tol ha nem ezt?
Pontosan ilyen generacio valtas kellett volna Pascal vs Turingnal.Ott is csak addig volt 1080Ti olcson hasznaltan amig ki nem jottek a tesztek
...
-
Locutus
veterán
válasz DonDennis #30982 üzenetére
Jó táblázat.
Én 3080 FE-re pályázok, de igazából megfordult a fejemben, hogy mi van ha csak AIB-t tudok elérni majd...
311mm-ig vagyok jó elvileg a Meshify C-ben. Nehezen tudnék választani, egyik se tetszik annyira mint az FE. Pár be se férne.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Locutus
veterán
válasz DonDennis #30987 üzenetére
Igen, az XC3 az egy jó kompromisszum, bár annyira az se tetszik mint az FE.
Ellenben a Gigabyte Aorus Master méreteire még kiváncsi vagyok. Az nem néz ki rosszul,meg ráirja a hőfokot is... csak gyanítom az is nagy lesz.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Dyingsoul
veterán
válasz DonDennis #31048 üzenetére
Olvasd el még egyszer. Okkal van a mondat végén kérdőjel...
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Robi BALBOA
őstag
válasz DonDennis #32045 üzenetére
Inkább a borda vastagsága ami számít, nem az, hogy 2 vagy 3 ventis.
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
Robi BALBOA
őstag
válasz DonDennis #32050 üzenetére
Ha két slotos hűtéssel hozták ki egy 320 és egy 350w-ot fogyasztó karit, akkor azon lehet 5 venti is, úgy sem tudja lehűteni.
200w fölött a két slotos hűtések felejtősek.Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz DonDennis #32573 üzenetére
Jól teljesített? Tesztekben koppra ugyanaz, mint a FE, vagy rosszabb. FE-ből meg nagyon rövid kártyát lehet csinálni, ha találsz hozzá bevállalós vizesblokk-gyártót. Még most is álleejtős, milyen kompakt az a NYÁK. Alig várom jövőhéten a 3090-est, hogy Steve azt is szétbombázza.
Sub-Dungeoneer lvl -57
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 2080 Ti AMP 11GB GDDR6 eladó vagy kisebbre cserélhető
- ASUS GeForce RTX 2080 Dual OC EVO 8GB GDDR6 eladó vagy kisebbre cserélhető
- MSI GeForce RTX 3070 VENTUS 2X OC 8GB GDDR6 eladó vagy kisebbre cserélhető
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3080 AMP Holo 10GB GDDR6X eladó vagy kisebbre cserélhető
- ASRock AMD Radeon RX 6900 XT Phantom Gaming D 16GB GDDR6 OC eladó vagy kisebbre cserélhető
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest