Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz TTomax #12248 üzenetére
Nem vonom kétségbe, csak nulla az esélye, hogy a drivertől volt, mert egy grafikus driver képtelen meghatározni, hogy mi micsoda a rajzolási parancsokból. Ezekbe nincs beleírva, hogy én egy hordó vagyok, és engem most hagyj ki. Ha valami nem jelenik meg, akkor az azért maradt le, mert a motor nem adta le, hogy ezt meg kell jeleníteni. Ha multiztatok, akkor ez lehet szinkronizációs probléma. Ez igen sűrű a nem gameplay játékelemeknél. Erre csinálja az MS az Xbox One esetében a cloud-ot. Mindenki egységesen szimulált játékteret lát, és nem egyediket, amikben a fontos elemeket szinkronizálni kell.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 5
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Peugeot, Citroën topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Lineage OS használat közben
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs