- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Napkollektor - csak úgy
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
VoltanIgor #4937 üzenetére
De, de az nem baj, annyira kell odafigyelni, hogy ne kozvetlen a forrasztasa kornyeken hajlitsa az ember es lehetoleg ne oldalra. Hajlitas nelkul nincs olyan zart haz, amibe be tudna rakni az ember szerintem. En nem aggodom tul a dolgot. Ha rajonnek, hogy szar van a csatlakozoval, akkor majd szerzek jobbat. Jelenleg az Nv csak a nem teljes bedugast jelolte meg a problema okakent. Nalam hajlik a kabel, de fuggolegesen, amennyire lehet tavol a csatlakozotol. Meggyoztem mar magam, hogy ne foglalkozzak vele. Amit lehetett tenni jelen allas szerint, azt megtettem.
Dlss3-at csak a Bright memory infiniteben sikerult eddig kiprobalni. Par hete jott ki hozza patch. Durva eloben a cucc, semmi artifact nem tunt fel. Varom a Cyberpunk patchet. Vajon lesz esetleg lehetoseg frame generationt hasznalni nativ felbontason is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8G (GV-N4060EAGLE OC-8GD
- !!Újszerű!! Asus RTX 4070 Ti 12GB /Jótállással!/Beszámítás!/Posta ok!
- FÓLIÁS! Inno3D RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- ASUS TUF RTX 4060Ti OC 8GB /Újszerű /1,5 Év Garancia /8 tűs tápcsati /Azonnal átvehető/ Csomagküldés
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest