Hirdetés
-
LOGOUT.hu
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
GTX 970 vagy 290/X-en gondolkodom, egyelőre a 970 felé hajlok a fogyasztás miatt (500W-os tápom van, szóval a másik kettőhöz táp is kellene a GTX 970-hez meg ez is elég + jobb is).
Az lenne a kérdésem, hogy az ASUS GTX 970 STRIX-ek mennyire megbízhatóak ?
Látom a GPU + VRM hűtve van a memóirákban viszont nem vagyok biztos pedig eléggé magas órajeleken járnak.
Jelenleg egy ASUS R7 260X-em van amin "hasonló" DC2-es (VRAM-ot nem hűti) a hűtés van és bizony néha túlmelegszik a szintén 7 GHz-es memória ami textúrahibákban nyilvánul meg.[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
válasz t72killer #6850 üzenetére
azért te se merj rá fogadni hogy 2 hónap múlva 40k-t esik az ára, mert az rengeteg, most van 70 ért a 770 használtan és 1 éve van a piacon szóval legjobb esetben is 80-90k lesz az viszont tudom hogy honnan van a kártyája innen ph ról egyik eladótól és ha megint tőle veszi a kártyát akkor 100 ért kap tőle újat és max 5-10k-t kell rádobnia a mostani kártyájának árára ami megéri a +teljesítményt és egyebeket, pláne hogy még gyorsulni is fog a kártya
Xbox One: bandymnc
-
t72killer
titán
válasz bandi0000 #6854 üzenetére
Igen, a 70k talán meredek sacc volt. (közben folyamatosan a postást várom, ma kéne h hozza a giga 970-et)
Más: létezik, h a witcher 2 40fps alá gyalázza az összes csúcsvga-t??? Ok QHD meg übersampling meg anyámkínja, de akkoris...
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
JoolsNOS
veterán
Nálam is csinálja. Bár nem mindig és csak a far cry. Néztem a kihasználtságot és úgy tűnik a vinyó szenved. De ugye nekem egy lassbb laptop vinyóm van. Most dobtam vissza a régi samsungomat, tölti a steam a farcry-t. Utána tesztelem, hogy azzal is csinálja-e.
[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
t72killer
titán
válasz Montesantos #6860 üzenetére
Ha rendesen uninstallálva voltak a driverek, akkor törölhető a mappa.
#6859: Eszméletlen. Mi lesz itt Witcher 3-ban...
-
Montesantos
senior tag
válasz t72killer #6861 üzenetére
Ha ott hagyom akkor mi történik? Bekavarhat az nvidia kártyába? A múltkor annyira jól sikerült felrakjam a 14.9-et hogy rendszer újra rakás lett belőle.... ezt most elszeretném kerülni. utána tökéletes lett minden
Igy csináltam: [link] utána csökkentett módon még elindítottam a gépet és a DDU-t is elindítottam csak a fenti linken található mappa maradt azért kérdeztem.
[ Szerkesztve ]
Gabi
-
t72killer
titán
válasz Montesantos #6862 üzenetére
Elvileg nem szabadna bezavarnia. Persze Catalystnál sosem tudni...
#6864: Szuper, ha a szokásos 60EUR körüli lesz a bevezetőár, akkor veszek rögtön 10 licenszet
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
344.65 - WHQL (For Assassin's Creed Unity)
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
daveoff
veterán
Ez azért elég új nekem a sok év Catalyst használat után, hogy a játékok megjelenésekor, vagy akár már előtte új drivert kapok..... AMD lassan ott tart, hogy negyedévente adnak ki új drivert, abból is kettő béta.
Ebből a szempontból valóban sokkal előnyösebb az NV!
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz daveoff #6869 üzenetére
Ez abból a szempontból kisarkított nézet, hogy például a Cod AW-re a Catalyst már szeptemberben tartalmazta azt az optimalizálást, ami most került bele a Geforce driverbe. Mivel az AMD már nem ad ki drivert havonta, így másfél hónappal a kiadás előtt ott vannak a profilok az érkező játékokra. Azok maximum kiegészülhetnek, ha mégsem jó, de általában azok szoktak lenni. A GTA5-re is nyár közepe óta ott a profil, ami várja a januári startot. Ezért nem látsz Game-Ready Catalyst drivereket, hamarabb benne van a profil, minthogy a játék megjelent.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
batt
aktív tag
Szia!
Bocsánat,akkor kérlek engedj meg nekem egy laikus kérdést!
Ha ez így van ahogy leírtad és már ott van a driverbe a jövőben megjelenő játék optimalizálása, és eközben még fejlesztik a játékot a start ig, vagy csak utána patch formában!(0day) Akkor nem fordulhat elő,hogy nem megfelelő lesz az optimalizálás mert ha esetleg javítanak olyan kritikus bug vagy crast ami érintheti a drivert?
Így kénytelenek a játék megjelenése után javítani ismét egy béta driver-be! Így viszonylag előrébb van az nv mert frissebb játék verzióhoz optimalizál!?[ Szerkesztve ]
Asus Rog Flow X13 @XG Mobile RTX 3070*^*Asus FX505GM
-
keIdor
titán
2014 két királya. [link] - [link]
Sokkal csendesebb lett a gép, olyan hangja van terhelés alatt, mint a Matrix-al volt 2D-ben és még nem láttam 64°C felett, ami durva. Eszméletlen eddig a Maxwell. Persze ami negatívum, hogy full műanyag a kártya. Működést persze nem befolyásolja, de a Matrixnál a piros rész kivételével a hűtés is teljesen fémből van. Tisztában vagyok vele, hogy nem egy kategória a kettő, csak apró megjegyzés. Nagyon elégedett vagyok.
Sajnálni fogom a Matrix-ot, mert eladom, de a jövőbeli tulaj egy nagyon jó és minőségi kártya tulajdonosa lesz.Az külön tetszik, hogy 1303MHz-ig boost-ol alapból, tuningot majd nézek ha lesz kedvem. ASICQ: 66.8%
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
daveoff
veterán
Grat a kártyához! Valóban a műanyag burkolat nem a legesztétikusabb, és egy backplate is jól nézne ki rajta, de a teljesítményre ezek nincsenek hatással. Ez az MSI meg tényleg nagyon-nagyon halk, és gyors kártya, gondolhatod nekem a ref 290X után mekkora változás.
Egyébként nekem alapból 1340 köré boostol, de holnap pontosan megnézem.
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
warcat
veterán
Hümm, iponon a sima wf3 92 626 Ft, a G1 meg 98k,azért már így bosszantó,hogy nekem még nem járt kupon
EA: It's in the crate!
-
Devsey
tag
Sziasztok!
Életem első gépösszerakásában kérnék segítséget, hogy biztosan jól kötöm-e be az ASUS GTX970 STRIX-et
kit zaklathatok privátban? -
batt
aktív tag
Az a nagyon bosszantó,hogy ilyen gyorsan megy le az áruk és ha bele gondolok,hogy 115k ért vettem és még kupont se kaptam!(és még xar is és mehet a harc az iponnal!) Igazán lehetett volna az nv nagy vonalú és mivel friss megjelenésű a kari vissza menőlég is adhatna! Persze abba mi a pénz neki! Tudom ilyen ez a pop szakma!
[ Szerkesztve ]
Asus Rog Flow X13 @XG Mobile RTX 3070*^*Asus FX505GM
-
törölt tag
válasz Montesantos #6888 üzenetére
Jaja. Giga 100 alatt van.
-
Stukker1987
senior tag
Sziasztok!
Én is bejelentkezek egy Asus GTX970 Strix-el
Hűtés meglehetősen halk,de úgy látom a VRM-re nem fordítottak túl sok figyelmet Asuséknál.
90C-ig is felment game alatt,míg a GPU max 70C volt.Kicsit soknak találom az első értéket,valamilyen venti megoldással szerintem meg fogom támogatni,hogy az keresztül áramló levegő tudja kicsit csökkenteni meleget.
Összehasonlításul az eddig használt vga-m (Sapphire R9 280X Vapor-X Tri-X) a GPU-t és a VRM-et hűvösebben tudta tartani,pedig ott több mint 100W fogyasztás többlet volt... (GPU 63C VRM 80C körül)
Esetleg ha valaki tud más típusnál monitorozni VRM hőmérsékletet azt megkérném hogy ossza meg...illetve az se lenne utolsó hogy + venti hozzáadásával változik-e az érték.
Eredendő bűnünk: vagy mindenben hiszünk, vagy semmiben sem.
-
warcat
veterán
válasz Stukker1987 #6890 üzenetére
VRM míg 100 fok alatt van tökmindegy,a 3 évet kibírja,aztán meg ez már netezek/filmezek/böngészőben játszok kártya szintje.
EA: It's in the crate!
-
bandi0000
nagyúr
válasz Stukker1987 #6890 üzenetére
de a felsorolt kártyáknál aktív hűtés volt, és feltehetőleg jobban pörögtek a ventik is, ergó húzd fentebb a ventilátort amikor terhelést kap és máris jobb hőfokok
Xbox One: bandymnc
-
nagyúr
válasz HoReSz1975 #6844 üzenetére
Igen megéri,pont annyit hoz amennyi pluszra számítasz.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
HSM
félisten
válasz bandi0000 #6896 üzenetére
Azért a korrektül megírt játékokkal nincs gond akkor sem, ha nem SSD-ről futnak.
Nekem pl. az USB2-re kötött (max 30MB/s ugye) WD Green 2TB winyóról futott a GTA4, meg még pár játék, semmi gondja nem volt, a hosszabb töltési időket leszámítva. A 128GB-os SSD-n mindig csak az az 1-2 játék fért el, amivel gyakrabban játszottam. Mondjuk nálam nyilván segített, hogy nem volt lapozófile-om, viszont volt 16GB ramom.Szerintem nyugodtan vehetsz egy 128GB-osat, felesleges marhanagyot venni csillagászati összegekért, nem éri meg. Egy 128-assal viszont el lehet lenni remekül, egy külön adatwinyó mellett és nem kell érte bankot rabolnod sem.
[ Szerkesztve ]
-
kacsip
tag
Udv. Asus gtx 970 kartyam van, es az lenne a gondom hogy zug a kartya amikor valamilyen jatekot elinditok, tehat amikor "hasznalom". Nem ciripel, es nem csak akkor hallani amikor hegyezem a fulem vagy nyitott haznal. Zart haznal 2 meterrol is hallani. Mi lehet ez? Kb 2 hetes a kartya, semmi komolyabb dologra nem hasznaltam eddig. Most tudtam csak beuzemelni es kiprobalni.
-
SSJPeter
őstag
válasz bandi0000 #6896 üzenetére
Nagyon megéri az SSD, nemcsak a játékok töltési ideje miatt, de a windows boot kb. 15 sec + 5 sec és az egész rendszer használatra kész. A 240GB-osok sem olyan drágák már manapság...
Én most a pl. a War Thundernél tudom összehasonlítani, milyen volt laptop vinyóról játszani, meg milyen most SSD-ről...gyakorlatilag nincs is töltési idő...
(#6901) bandi0000: Megértem, de a legnagyobb érzékelhető változás ami egy PC-vel történhet, azt az SSD adja, legalább is szerintem, persze nem olcsó mulatság az biztos.
[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest