Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz Sondi1986 #2129 üzenetére
az MSI mást mond: "... Representatives of MSI said that they received no confirmatory information from Nvidia regarding upcoming GPUs, but that one is expecting a Geforce GTX 980 Ti or GTX 990 model in the coming months.”
máshol a közeljövőt emlegetik, meg talán még idént..
de szvsz inkább attól függ, hogy AMD mit lép és mikor a GM204-re.. ill. nagyobb esélyt látok a 990-re mostanában, mint a 980 Ti-re, ami ha a korábbi roadmappot nézzük akkor 670-680-690-780-Titan-780Ti re alapozva 970-980-990-1080-Titan2-1080Ti lenne
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Reggie0
félisten
válasz Sondi1986 #6051 üzenetére
El volt az terjedve a 290-nel is.
(#6046) players111: Azert tegyuk hozza, hogy elegge gany az a mod. A feszultseg szabalyozo kornek nem tesz jot, hogy 2x5cm vezeteken log a potmeter (meg ez az olcso potmeter sem). Minimum a kiforrasztott ellenallasok helyere szurokondit kene tenni es arra forrasztani a poti kivezeteseit.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz Sondi1986 #7309 üzenetére
Ha már a tücsköknél tartunk, mivel lehet őket legjobban felbosszantani? Egyúttal valami jó módszert keresek VRAM hibák kiszúrására. Mondjuk ha 3DMark2006-ot nyomatok sok100 fps-en, az esetleg jobban előhozza a problémákat?
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
bandi0000
nagyúr
válasz Sondi1986 #7309 üzenetére
nekem 3m ről lehetett tisztán hallani, úgy hogy V-sync be volt kapcsolva, de akkor is ha nem ez már szerintem elég hangos, remélem a kövi pár db-el halkabb lesz
(#7310) t72killer : Már akkor is csipognak ha élményindexet futtatsz
Más, kell valakinek kupon majd?[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
t72killer
titán
válasz Sondi1986 #7520 üzenetére
Énis tippelek, hogy alaposan meg fogják nyírni a 960-at, SzVSz az 1280/192 variáns valószínűbb. Főleg, hogy a nagyobb vágással a legselejtebb GM204-eseket is jó eséllyel ki tudják söpörni a gyárból.
Piacpolitikailag: a 770 és a 760 között ~25% különbséget hagytak, sztem ez nem lesz kisebb a 970/960 viszonylatában sem, sőt, inkább a 770 szintjére belőtt karira számítok (=970 mínusz 35%, azaz még az 1280 shader is optimista előrejelzés).
-
Attix82
addikt
válasz Sondi1986 #7530 üzenetére
Figyelj nem az a lényeg mennyibe kerül. 110ks VGA olcsó alkatrészekből.
Van mondjuk 3 márka.
Asus 110 k cicereg
MSI 111k cicereg
Noname 120k nem cicereg.Melyiket vennéd? Az Asus és az MSI is megfelel az előírt decibelnek, így nem hibás.
Sose azt kell nézni mennyibe kerül, mert nem tudjuk, hogy a 110ks VGAnak mennyi a hasznuk. Lehet csak 3 e ft olcsósítva is.
-
t72killer
titán
válasz Sondi1986 #7531 üzenetére
Nevetni fogsz Hiába a sok csilivili, bikaerős tápáramkör, stb, cincog. A tücsöktopicban rámutatott egy kolléga, hogy az extrém agresszív energiatakarékosság, ami 2nagyságrend között rángatja az áramot a tekercseken, az okozza a nyavíkolást. Emellett persze számít a táp (ha lesz időm, kipróbálom másik táppal a cuccost) - lévén ez áll az egyenlet másik oldalán. Ráadásul elképzelhető, hogy egy szuper táppal inkább cincognak a tücskök, lévén az gyorsabban tudja adni a hirtelen szükséges Amperugrást, mint egy ratyi, gépleégetős darab.
Én maradok a gigánál, az én lelkivilágomat jobban megnyugtatja a szuper hűtés és a combos tápáramkör, mégha élményindex és 140fps felett némilieg morog a kari.
Ja, kérdés: hol vannak a g1 hátulján a vram chipek? mert méregettem infrahőmérővel mindenfélét, és amit a backplate nyílásain keresztül látni lehetett, semmi sem volt furmark alatt melegebb 65 foknál.
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz Sondi1986 #7543 üzenetére
Ezen nem segít a vidék. Falun nőttem fel, közel az erdőhöz, rengeteg tücsök volt nyaranta, de azoknak egész más hangjuk van. Azt simán el tudom viselni, nem zavar. De amikor egy VGA vinnyog jobban kelleténél, annak klasszisokkal idegesítőbb hangja tud lenni. Természetesen itt sok faktorral kell számolni, nem minden kártyán egyformán zavaró, ha hangosabb. Pl. a 280X Toxic-ok is némileg cincogósabb típusok voltak, mint a simák, de nem volt számomra zavaró a hangja, a Lenovo T410-em töltője nagyságrendekkel halkabb, de ha véletlen meghallom a cicergését, attól a falnak megyek, szóval mindig jó messzire teszem magamtól, úgy jó.
-
HSM
félisten
válasz Sondi1986 #7547 üzenetére
Igen, pont erre akartam célozni. A 280X Toxic tényleg tücsök hangú volt, mélyebb tónusú, nem túl idegesítő frekvenciájú, és nem túl idegesítően váltakozó, nem is túl hangos, simán megszoktad, és nem zavart, szerintem zárt házból már nem nagyon jött volna ki. (Nyitott házban volt a fejemtől kb. 30cm-re. )
Ehhez képest a notim töltője gyorsan váltogatja a hangját, annak a ciripelése már-már egy gyorsan váltakozó frekvenciájú, magas tónusú sípolás, na az horror, ha kiszúrod. Szerencsére 40-50cm-ről már nem hallani.
No, meg amikor már olyan hangos, hogy 3 méterre a géptől hallani, ahogy néhányaknál a topikból is előfordult, na az azért nagyon durva... -
intuicio
aktív tag
válasz Sondi1986 #8020 üzenetére
t72killer:
ASUS-hoz ezt a programot kaptam Nem tudom mit szólna egy másikhozSondi1986
és mindezt hol kell megnéznem?
Amúgy szépen feltoltad a proci órajelét is Ebben is tudsz segíteni privibe? Bár nekem
i5 4690K-van,Bocs mindenkitől, vidikari tuningot soha nem csináltam
-
TTomax
félisten
-
zegi_norbi
tag
válasz Sondi1986 #8840 üzenetére
Hát ez igen jó... Lesz egy gtx 970 a gépben, de már ki is törölhetem vele, mert az új AMD-k ott hagyják majd mint a fene... Kár hogy nem tudok annyit várni, míg kijönnek
"Whether you think you can or think you can't, you're right" Henry Ford The Witcher 3 Bioshock Infinite Assassin's Creed Rogue Linkin Park
-
daveoff
veterán
válasz Sondi1986 #8901 üzenetére
Aktiváltam ezt az RGB FullRange progit, hát én semmi változást nem látok(volt restart), a Digital vibrance emelése többet javít a helyzeten. Egyébként nekem kalibrálva volt a monitorom, csak AMD-hez.
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
t72killer
titán
válasz Sondi1986 #9020 üzenetére
"GTX 970-es meg 1600Mhz-en..." - Aztak@&Ä#!
Én 1520 magasságánál nem mertem tovább tekerni a G1-et, főleg hogy +feszt nem szivesen adnék neki tartósan. Alapfeszen csinálja ezt az ámokfutást a karid, vagy alápörkölsz néhány volttal? Vajon mennyi az a +fesz érték, amit még biztonsággal rá lehet nyomni? Én megérzés alapján legszívesebben a ramokat tolnám amennyire csak lehet.#9030: Nagyon jó dolog ez a Black Friday, ezt hívják akciónak, nem azt, amikor a 99'999Ft-os terméket először drágítják 109'999-re majd óriási hírverés mellett leárazzák 102'999-re...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mobil flották
- PlayStation 5
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple notebookok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest