- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
@rglaaf #2468 üzenetére
lowon 170-180 körül volt, csak úgy még jobban gerjedt, ezért rátoltam ultrára, 65+ volt végig, de nekem kicsit nyúlós volt, visszavettem high-ra úgy már ölni is tudtam így több hónap kihagyás után
utoljára egy hd4830 cicergett nálam, de az nagyon durván, ez ahhoz képest semmi, kicsit feltolom a hangfalat nem hallani, meg mondom inkább arra hasonlít, mikor a wifit közel rakod a hangfalhoz és gerjed, nem cicereg, de azért engem zavar -
jcs
tag
válasz
@rglaaf #2409 üzenetére
Szia! ... 2368 as hozzászólásod miatt válaszoltam..
kisza25
..? akkor még nincs meg a kártya? csak mert támadnak itt engem... és nem is tudom , hogy mondjam, de nálam nem 800rpm és 65 fok a max. ,hanem 1200rpm és 69 fok körüli játék alat.Szóval megnézed majd játék alatt?
Mondjuk a TE házadban jobb lesz a szellőztetése...
-
GEIL
addikt
válasz
@rglaaf #2246 üzenetére
Ha tehetném akkor vennék akár GTX970-et vagy GTX980-at is....a GTX 980Ti-t vagy Titan X-et már ne is említsem.....de a realitás talaján maradva mérlegeltem, attól függően hogy milyen játékokkal játszom. nekem a FullHD elegendő, a monitorom és a TV-m is LG FullHD 3D (23" és 42").....eza felbontás nekem a maximum ami kell, a játékok pedig jelenleg minden csutkára téve mennek szépen.....Mortal Kombat X, GTA V-nél HIGH és nem ULTRA, stb stb....van amelyik stabil 60fps-el és meg sem röccen, van amelyikben lemegy 40 körüli fps-re ( fraps-sal nézve), de még azis folyékonynak tűnik....szóval ezt mindenkinek magának kell eldönteni.
-
jcs
tag
-
jcs
tag
válasz
@rglaaf #2215 üzenetére
Kisebb eltérések azért akadnak, ugyanis az ASUS 56 Celsius-foknál kapcsol fel, majd 41 °C-nál le. Az EVGA feljebb rakta a lécet, ugyanis a kártya 66 Celsius-foknál pörgött fel és 50 °C-nál kezdett leállni, míg a Gigabyte 43 °C-nál indult be és nálunk végül 30 °C-nál nyomta be a féket. Az MSI esetében 62 Celsius-foknál állapítottuk meg az indulási pontot, majd az 50 °C-ot átlépve pörgött vissza nullára. Zajszint tekintetében egyszerre van könnyű és nehéz dolgunk, hisz üresjáratban mind a négy kártya teljesen csendben van, míg terhelve kvázi nincs különbség köztük, az összes nagyon halk üzemű. Amennyiben feltétlenül választanunk kellene, akkor talán a Gigabyte egy fél hajszállal a legcsendesebb, de nem győzzük hangsúlyozni, hogy az eltérés nüansznyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS