- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:16 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tthomasso
tag
Nekem nem, már az is megvolt. Pont egy MSI Gaming 770 OC-ét adtam el, és szombaton vettem az EVGA GTX960-at. Jóval kisebb hőmérséklet, számomra jó teljesítmény, 3 év gari, jó tuningteljesítmény és nem mellékesen az "ez is meg volt,, érzés. Nálam még videókártya nem maradt 4-5 hónapnál tovább, mert mindig kell a másik! Járj nyitott szemmel és érdeklődj az újdonságok iránt!

-
Ant@
senior tag
-
Ant@
senior tag
Én is többet vártam a 960-tól, de nem akartam tovább várni az új ATI-kra. HD7770-ről váltottam és ez volt az ami még pont befért a fájdalom küszöb alá, a 290 már nem. Ami a fogyasztást illeti az túlzás lenne ,hogy nagyságrendekkel, de azért a Maxwell mégis csak sokkal kevesebbet fogyaszt mint a konkurencia vagy az előző generációs Nv, ráadásul 80+ Gold táppal etetem így a sz@r táp esetemben nem játszik.
-
Ant@
senior tag
-
Scholes9
nagyúr
-
Pehi
senior tag
-
Vigilante
őstag
-
westlake
félisten
-
SSJPeter
őstag
-
Taposo
aktív tag
-
Taposo
aktív tag
-
Taposo
aktív tag
-
Taposo
aktív tag
Nagyon ügyes gyerek vagy hogy egy még nem létező kártyáról és nem létező tesztekből megállapitottad a kártya létjogosultságát. Hát igen a másik meg hogy mégis mit képzel az NV hogy egy hivatalosan kitűzött start előtt nem kaphatod meg a kártyájukat
. Ha nem lenne nagy kérés tőlem mesélnél esetleg a jövőben megjelenő NV Pascal teljesitményéről és hogyan szerepelnek játékok alatt, ha már ilyen képességed van használjuk ki... -
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
gbors
nagyúr
ha tényleg 128-as lesz a busz, akkor sanszos, hogy egy "GTX 980 osztva 2-vel" jellegű kártyát kapunk funkcionális egységek terén. ez a 980 teljesítményének cca. 55%-át tudhatja azonos órajel mellett, amivel a 280-at a játékok többségében utoléri. a 770-nel szemben ennyi nem elég, de ha az órajelen tekernek egy kicsit, és ALU/TEX blokkból pakolnak bele még 1-2-t, akkor az igazán backend-heavy játékokat leszámítva utoléri azt is.
elsőre hülyeségnek hangzott, de a fentiek alapján egyáltalán nem irreális. kritikus lesz az ára...
-
Peat;)
veterán
-
#Morcosmedve
veterán
-
DokiBaxxi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Filmvilág
- További aktív témák...
- EVGA RTX 3080 10GB GDDR6X XC3 ULTRA GAMING Eladó!
- EVGA RTX 3080 10GB GDDR6X FTW3 ULTRA GAMING Eladó!
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC 12GB - Garancia - Friss wellness - BESZÁMÍTOK!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÜRES
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Ha nem lenne nagy kérés tőlem mesélnél esetleg a jövőben megjelenő NV Pascal teljesitményéről és hogyan szerepelnek játékok alatt, ha már ilyen képességed van használjuk ki...

(csak névben, de teljesítményben nem)