Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
válasz
kisza25
üzenetére
mondjuk ezt megoszthatnád, mert én nem jöttem rá

Végig abban a bádogdobozban ülnék, ha lenne esélyem arra, hogy beüljek.ON:
Hogy tudom megoldani, hogy 70 foknál ne vegye vissza az órajelet a kártya?
MSI ab-ben felemeltem a temp limitet 75-re, de ugyan úgy visszaveszi 70-nél. -
Trailblazer
veterán
válasz
Csupingo
üzenetére
Driverben, a vsyncnél. Most próbáltam épp, teljesen jó.
-
Csupingo
veterán
Néztétek már ezt a fast sync -et? Driverben kell bekapcsolni, vagy játékon belül?
-
MeroM
senior tag
Üdv!
olyan problémám akadt, (GTX950 strix) hogy játék vagy windows alvó mód után vissza jön a kép kb 3 perc és kikapcsol, NO SIGNAL újraindítás segít de valamikor az is csak úgy hogy áramtalanítok. Ezzel még nem is lenne nagy probléma de most a legújabb h windows betöltésekor vízszintes fehér csík jött be meg szines pöttyök. (gondoltam vramhiba). áramtalanítás újra bekapcsolás most jó. win 10 es oprendszer már újra is raktam hátha valami az OS el történt de most megint produkálja. valakinek valami ötlete?! gari van még rá.
-
mcs
veterán
Ez az xtreme engine nyavalya mégprofibb programozási remekmű, mint az oc guru. A háttérben folyamatosan 4-5%al zabálta a procit, az UT3ban pedig 30 fps-el lett kevesebb a minimum.

-
Long Man
tag
Aki videókártya vásárláson gondolkodik (és nem keveset nyert a lottón):
NVIDIA Quadro M6000 vs. Titan XP
"$5,000 Graphics Card!"

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mcs
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
8 mp és 3 mega felett nem hajlandó feltölteni bármit is.

-
-
Mans20
addikt
válasz
Trailblazer
üzenetére
Hol mennek? 960-ból nem vennék 2GB-t a 4 még mindig 65-től kezdődik.950 Strix is 53xxx normálisabb boltokban,így lehet evga lesz.Az RX 460 miatt jöhetett volna áresés..
-
Trailblazer
veterán
No visszatértem, újra egy 960-nal. Jó lesz ez még egy darabig, mennek lefelé az árak.
-
tbalint3
tag
Köszi mindenkinek aki lemérte, sajnos nem fog beférni.
Akkor marad a Asus Strix változata, gondolom erről isjó véleményekkel vagytok?Illetve 2 típus is van belőle:
Egyik: STRIX-GTX950-DC2OC
Másik: STRIX-GTX950-DC2Ha jól látom csak annyi a különbség, hogy az utóbbi a referencia órajelen működik míg az első egy kismértékű gyári tuningot kapott. Én nem akarok semmit sem overclockolni, úgyhogy nekem gondolom jó a sima Strix változat?
-
Janusz001
őstag
Sziasztok, vásároltam egy Asus gtx 950 -et, van hozzá ajándék kupon (Dead by Daylight) ,valaki tudna segíteni, hogyan lehet beregisztrálni? ,mert a weboldalon nem találom hova kell beírni a kártya adatait a letöltő kódhoz.
-
tbalint3
tag
Üdv
Lecserélném a GTX 750Ti videokártyámat, és a GTX950-re esett a választásom.
Két típust néztem:
Egyik: Msi GTX 950 GAMING 2G
Másik: Asus STRIX GTX950Én inkább az Msi-t venném, de azt néztem, hogy ez egy nagyon hosszú kártya és nem vagyok benne biztos befér a gépházba. Csak 27cm max helyem van.
Itt a PH tesztben azt írják hogy 26,3 cm: [link], viszont máshol meg 28,5-ös értéket is írtak.
Akinek van ilyen kártyája meg tudná mérni a kártya teljes hosszúságát, hogy kiderüljön a pontos méret?
Nem szeretném, ha vásárlás után beépítéskor derülne ki, hogy nem fér be. -
macman507
aktív tag
Hello, érdemes még mostanában gtx960 4gb kártyát venni (nem használtan
), vagy várjam meg míg a 1060 3gb ára lejjebb megy? 65-70 ezerért vennék vga-t. -
mcs
veterán
Mondjuk a teljesen referencia órajeles 960 elképzelhető, hogy egy szinten van az extrém 950el markban. A gyárilag oc-s odapörköl neki pár száz ponttal. Sokszor nem is értem a teszteket, hogy a legtöbb kártyából miért csak a referenciát szerepeltetik. Például a lengyel Pclab csinálja okosabban, hogy mindkettőt berakja.
-
mcs
veterán
válasz
kisza25
üzenetére
Nekem is mindkettő.
Elő is kerítettem a tuningos eredményeimet:[950 Xtreme húzva]
[960 mini WF húzva]Játékban nálam sincs nagy különbség a kettő között (bár nagyon sokmindennel nem is játszok
), de Fire Strikenál kijött a 960 több cuda magjának előnye. -
Mans20
addikt
Itt a Giga Extreme 6652 pont. [link] Én mindig a 3dmark pontot néztem,ezért megzavart.
-
kisza25
félisten
volt Extremem és ugy 960-am is, az Xtreme nekem pont hozta az alap 960-at
-
mcs
veterán
válasz
kisza25
üzenetére
Komolyan mondom ahány féle 950, annyi féle gpu órajel.

Neked a gyengébbik 950 egy ventis lehetett, mert az megy alapon 1064 Mhz-en. A sima WF2 már 1104en. Előbb Strix és MSi Gaming teszteket néztem, és mindkettő 6700as graphicsot nyomott alapon. Nekem az Xtreme 7204et a legutóbbi Time Spy verzióval, bár erről nem lőttem képet. A 960 oc-k 7500-7600tól indulnak.
-
kisza25
félisten
a giga oc pont ugyanennyit csinált,
visszakerestem (az i5 6600 meg annyit csinál, mint a 4Ghz i5-4690K)
szerintem a gtx 960-al kevered, az csinál annyit alapon
-
-
MrDerekas
addikt
DX12 alatt pont hogy kiegyensúlyozott teljesítményt mutat
Még áskálódom azért. Ahogy én látom (tehát szigorúan szubjektíven és alapul véve nekem mire kell) eléggé párban a 950-el. Mondjuk kísérletnek sem volna rossz egy ilyesmire váltanom, abból megint lehetne szubjektív vélemény
Talán még annyi, hogy újabb architektúra vagy technológia, ami sosem volt szempont nekem
Driver oldaltól nem tartok, lásd fentebb 
Akkor most only read a fórumon
Jah! És a 950-től nem szabadulok meg. Megy a családi gépbe a skylake mellé
-
mcs
veterán
Neweggen nem panaszkodott senki a hangjáról, Iponon pedig hőlégfúvónak is nevezték. Az a 4000 rpm soknak hangzik, de az Intel procik gyári hűtése se vészes magas fordulaton. Kíváncsi lennék nagyon.

Derekas: Nekem nem túl szimpatikus az RX460, mert minden tesztben összevissza ingázó teljesítményt mutat. 43 ezret pont megér a 4 gigás Giga, csak kérdéses, hogy a driverei mennyi fejfájást okoznának.

-
MrDerekas
addikt
válasz
Mans20
üzenetére
Én nem vagyok fan, bár évekig vörös kártyáim voltak. Ár-teljesítményben legutóbb a zöld adta az opciót. Most kicsit rezeg a léc. Érdekes, hogy nagy-nagy megelégedéssel használtam mindkét oldal kártyáit. Lehet nincsenek különös igényeim
Beszerelem, működik, ad képet - nekem ez elég.
Szoftveresen is ugyanannyi gondom volt a két oldallal. 2012-ben a catalyst miatt bugzott az NFS HP, nemrég meg az nvidia driverrel indításkor leállt a The Crew. 1:1 részemről.
Jelenlegi felállásban a felvett teljesítmény is csábító... Hmmm. -
Mercutio_
félisten
válasz
Mans20
üzenetére
Bocsmár, hogy ha van egy kis szabadidőm 10-12 óra irodai meló után, akkor azt nem ismét a 4 fal között töltöm

Lehet, hogy maga a maghőfok nem hűvösebb, de tuti kevesebb hőt termel a kártya - szimpla fizika - egy mITX konfigban pedig az is számít.
kisza25: Mégy, kipróbálod a piros oldalt, vagy 1060?
-
Mans20
addikt
Eddig nem tudtam,hogy van 950 LP is.

-
MrDerekas
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Na ezt átérzem. Anno az újságom 12-14 óra szerkesztés, aztán három nap csiszolgatás, korrektúra. Mindig utolsó éjszaka estem a nyomdába

Amúgy nem tervezek SLI-re, de roppant kíváncsivá tettél, meg szeretem a jó teszteket, akár nekem idegen témában is
-
MrDerekas
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Affene
Azért hajrá 
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Hosszú hetek kérdése, és ti is elolvashatjátok.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Óra topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- World of Warships
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szép

Szigorúan szubjektíven
Driver oldaltól nem tartok, lásd fentebb