Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
válasz lemusz #12327 üzenetére
Érintkezési hiba. A bemelegedett rendszer indításkor nem megfelelő kontakttal bír a vga slot felé/nál/nél. Lehet elég kitakarítani óvatosan a slotot, vagy szimplán kikapcsolt állapotban ki és beszerelni, vagy megmozgatni a karit. Esetleg a vga tápcsatit megmozgatni. De csak döfködöm a ködöt
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
félisten
válasz lemusz #12732 üzenetére
Szvsz ez eléggé végletes gondolkodás.
Én pl. 1080p-n szeretem a játékokat, 35-40fps frame limit-tel + amilyen jó beállításokat csak enged a kártya.
És nem játszom kompetitív játékot, ha mégis, akkor is elég a 40fps, mert nem látom a különbséget, vagy a játék nem igényli. És nem azért ülök a FHD IPS monitor elé, hogy '90-es évek szintű grafikában gyönyörködjek, még ha +50fps-t ad is a lebutítás.- Egy Friss GTX950 Tulaj -
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
mcs
veterán
válasz lemusz #12736 üzenetére
Megszokás kérdése, hogy mennyire érzed szaggatásnak a 35-40et. Én is nagyon megérzem, főleg, amikor 100 környékéről zuhan le ennyire, de sokaknak nem gond ez se (fúú, de irígylem az ilyeneket ). A delayt meg főleg a v-sync tolja fel az egekbe, és Kisza írta erre anno, hogy takony húzogatás.
-
Gainka
őstag
válasz lemusz #12736 üzenetére
Vannak játékok 60 fps alatt vaj siman, nekem cod 2-be van/volt 4000 órám és el nem tudtam volna képzelni a minimum fix 125 nélkül de kb 3500-at fix 250 el játszottam végig. A cod 2 60 alatt akadt, akinek nem volt 60 vagy 125 fps-e az hiába volt ügyes, sokszor alul maradt.
Rengeteg játék van aminek elég a 40 fps, multi fps-t ne hasonlítsunk hozzájuk. -
raskolnikoff
őstag
válasz lemusz #13347 üzenetére
Sok mindenki be lehet csapva. Egyik ismerősömet két hete se beszéltem rá a minimum 750ti kártya vásárlására. Szinte fillérre ugyanannyiért kaphatott volna a minap 1050et. Most én is kvára átbva érzem magam.
[ Szerkesztve ]
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
raskolnikoff
őstag
válasz lemusz #13349 üzenetére
Hát igen, de vidék stb hercehurca lenne, jog ide vagy oda, neki meg nem annyira fontos a dolog végülis, csak én érzem szarul magam ezért.
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
mcs
veterán
válasz lemusz #13347 üzenetére
Sajnos ilyen ez a popszakma. Én anno majdnem GTX 650et vettem néhány hónappal a 750 megjelenése előtt, bár lehetséges, hogy a GT 640el többet buktam.
950nél a gpu tuning hasonló, mint 960nál, viszont a ramoknál nagyobb a szórás, és ez utóbbi húzása talán többet is számít. 7600 Mhz-et tapasztaltam sweet spotnak az extrém Gigánál.[ Szerkesztve ]
-
-
Csupingo
veterán
válasz lemusz #13788 üzenetére
Persze azért figyelem, hogy melyik milyen újitást hoz, vagy mennyit gyorsít némelyik játékon. Csak ritkán játszom, kizárólag sp játékokkal. Pár fps-ért nem fogok a kardomba dőlni, meg ki tudja, hogy az új driver a másik játékokban nem hülyéskedik e.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
GEIL
addikt
válasz lemusz #13792 üzenetére
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.