Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz 20aspult #14705 üzenetére
Akar Cybertrone vagy, akar TheGod_ akar masik visszatero legalabb annyi eszetek lenne, hogy ujraregelesnel meghuzzarok magatokat, es nem rohansz vissza ugyanabba a topikba, ahol elotte is felismertek, hiaba a Ferenci Noel-es hattertortenet es tarsai.
Komolyan, ehhez nem kell diploma... nem csak IP meg egyeb szamok alapjan lehet titeket folyton felismerni, hanem stilus es forumszokasok alapjan is. Erre nem gondoltok es itt hasaltok el. Meg tudod valtoztatni az adataidat, hogy a moderator ne jojjon ra ki vagy, de akik evek ota itt vannak a forumon es ismerik mar egymast, mi teged ugyanugy fel fogunk ismerni, ahogy Noel is meglett, hiaba a kitalalt kis hattertortenet, nem valt be neki.
Szoval legalabb annyi esz lenne a koponyatokba, hogy ban utan nem rohantok vissza homlok egyenest ugyanabba a topikba.Tudom most erre megint jon valami kiteres, de gondolkozz el ezen.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
h1mpi
félisten
válasz 20aspult #14688 üzenetére
Ahhoz képest, hogy újoncnak titulálod magad elég nagy az arcod. Amikor én ide csatlakoztam januárban 1-2 hónapig azért meghúztam magam és nem osztottam le senkit, kedves NoellTrone (előbb tévedtem, amikor azt hittem nem Te vagy, de időközben elemeztem az írás módodat és néha sikerül direkt másképp írnod, néha nem... 3-4 stílusban írsz, ami nem jellemző egy emberre)
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
hszilard666
veterán
válasz 20aspult #14682 üzenetére
Linket!
Ha nem tirexi vagy akkor esetleg Kiszel Tünci? Vaaaagy Anettka? (Budapest TV YOLO)
Más:
Corsair air 240 be hem fog beférni a mostani CPU coolerem. Az a dilemmám hogy vajon elég e lesz nekem egy h80i a procimra? Szerintetek?[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
gabor0077
aktív tag
válasz 20aspult #14670 üzenetére
Semmi baj Cybertrone, majd csak bannolnak ezzel az accal is végre.
h1mp1 arra nem gondoltál, hogy szándékosan ír más stílusban? Ez a Cybertrone gyerek egy pszihopata csaló bűnöző.
[ Szerkesztve ]
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
-
-
SzlobiG
félisten
válasz 20aspult #14576 üzenetére
Há persze ugyanilyen kitérő válaszokat írt a többi alteregód is.
Már egyszer kérdeztem nem jött rá válasz, milyen indíttatásból jöttél ebbe a topikba? Vagy hogy találtál ide? Ugye itt a többség a GTX 780 miatt talál ide mivel a topik címébe is ott van leszámítva pár tagot, de az újoncok hogyan találnak ide? Majd ti mind véletlen keveredtek ide mi? Na tudod kinek meséld be amit keldor papa is mondott ugyanez az aláírása volt a noel tagnak is szal menjél nyugodtan siófokra cyber legalább addig se vagy itt.
-
keIdor
titán
-
MiklosSaS
nagyúr
-
SzlobiG
félisten
válasz 20aspult #14055 üzenetére
Ennyire f@sza a 21:9... megint utána nézett a dolgoknak mielőtt rendelt...vagy a 4K-s verzió kell neki ebben az esetben szintén a nem utánjárás csapdájába esett.
(#14061) miklosss2012 Minden csak addig f@sza nála ameddig megcsinálja a videót utána szép lassan elkezdi szidni a dolgokat ezt már megfigyelhettétek volna.
Persze az ő dolga azt csinál amit akar, csak nem értem akkor minek volt agyon ajnározva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Parfüm topik
- Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest