- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
snecy20 #103659 üzenetére
A Zen 4 szerintem érdekesebb lesz, az is jön 2022 elején.
Elvileg párhuzamosan fog menni a Warhol-lal, egyik AM4 másik AM5.FollowTheORI: Szerintem max 2 év, gari idő előtt egy évvel szeretek újat venni és ott kiszállni. Az i9-9900K+Apex párossal is nagyon elégedett voltam, de 2 éves múlt. Nem csak emiatt, de közre játszott benne, hogy végül eladtam azt is.
Nem szeretek úgy eladni valamit, hogy én vállalok rá egy hetet (pl.) Még sosem éltek ezzel vissza, de nem szeretnék soha kapni egy telefont 6 nap után, hogy behalt a cucc. Mert lehet a user öli meg, nem biztos, hogy ez kideríthető utólag. Én korrekt ember vagyok, így visszamenne a pénze, de inkább kerülni kell ennek a lehetőségét. Jobb félni, mint megijedni. Ezért max ennek is 2 éve lesz nálam. Addigra lesz jóféle DDR5 legalább.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hardcore café
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest