-
LOGOUT
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
válasz
szasanyi #19629 üzenetére
Legutóbb a CS1.6-nak néztem meg a 4K felbontást hát valami oltári jó.
Ezzel csak annyit, hogy ha valami értelmesen van megírva akkor 10-év multán is ha deadod neki hogy fuss 8K-ban és nem esik össze akkor ugyanúgy fut mint mikor FullHD-ban indítottad annó megjelenéskor. Persze vágom vannak játékok ahol nem így meg de ugye nem lehet minden fenékig tejfel. -
Enton
addikt
válasz
raskolnikoff #18897 üzenetére
Uhh.
Nekem 8800GT-vel 3x or is sikerült kijátszanom a GTA 4-et, és nem full low-on, szerencsére. De ha az 5-öt sikerül végre kipörgetnem akkor tuti előveszem újra a 4-et megint, így 1070-el már csak elfog futkározni maxokon, meg akár 4K-ban is.
Amúgy meg játszd a 4-et mert jó a story nagyon. -
Enton
addikt
válasz
Tomassy00 #18491 üzenetére
Nekem oszt nyolc, nekem a sima 1070-es, egy darab is jól muzsikál!!! Majd nemsoká dobok fel Asseto Corsa 4K videókat, naggyon menő a cuccli, remélem a videózást is bírni fogja még mellé azért 4K videórögzítést már lehet az SSD-re irányítom rögtön nem a mecha modos lassúcska HDD-nek, úgy már tudti kevés lenne a sávszél valamerről és beakadozna. Remélem nem fog és bírni fogja.
-
Enton
addikt
válasz
Tomassy00 #18446 üzenetére
Az azért nem kutya, hisz nekem egy 1070-el 4K ban(DSR-rel) Ultra minden Élsimítás off mindez 150-200 res scale közt állítgatva van 48-64 fős multikba 80-100 fps-em elég fixen tartva, ritkán akad be de az már lag vagy ablakváltás zeneváltáskor vagy pálya eleji töltéseknél.
Assze azért ettől többet kéne mennie egy SLI-nek ebből. Vagy néz másik drivert vagy valamit állíts mert ez így soványnak hat erőben, kb egy 1080 is elviszi így kb mint neked az SLI.
-
-
Enton
addikt
válasz
s4hu|SyD^ #18145 üzenetére
Meg pl az se mindegy, hogy singli vagy multi játékra, mert néha multin inkább visszavesz egy két dolgot az ember a magasabb/fixebb minimum fps-ért, mert az sosem árthat alapon szokott azért segíteni a célzásban(fps)/időzítésekben(online racing).
Singliben meg oszt mehet minden csutkára DSR 4K és a többi nyaláánkságok:
Ez is pl AC, 120fps+ köridőzni egyedül, de 70-80fps nagylétszámú versennyel is, szóval nagyon baba a 1070, itt meggyőzött, hogy megérte megvenni.
-
Enton
addikt
válasz
#34576640 #18022 üzenetére
Talán onnan, hogy adatlapon semmi infó, előző hsz-ben meg 980ti-t hasonlítgatod a 1070-hez, ha 1070-ed lenne akkor nem nézelődnél visszafelé, így logikus azt gondoloni hogy 980ti-ről szeretnél váltani. De nem lett ez nagyon mellélőve ha sima 980 van. Így viszont egyértelműbb, hogy a 1070 jobb választás lehet számodra. Nameg ha találsz valami nagyon olcsó 980ti-t valahol az is jó lehet.
Persze felmerülhet a kérdés mire nem elég a 980 és a 980ti/1070 már elég? -
Enton
addikt
Amondó vagyok biztos van olyan driver verzió ami jobbat kihoz a játékból, majd egyszer ránézek én is, de most pl hogy mondjátok ránézek én is Crysis 2 és Crysis 3-ak ra hátha 1070-el már lehet valami kompromisszum mentesebb full grafikát bedobni nekik. Csaktán.
Csak mire lejönnek ezek a vackok a jó kis tanyanetemmel, 500-600kb max le.
A hajam is kihulik mire lejönn a két rész hiába originről tudna folyni lefel szépen de addig is lőttem Assassins Creed 2-őt(4K DSR(FULLHD kijelző csak) de gyünyörű 60+ fix fps, minden fullmax, imádom, majd lövök pár screenshotot most még nincs egyse. Meg RAW videót is ha lesz helyem SSD-n melette. ) meg most indítom a Portal "-őt, az is mozi lesz 4K DSR-el full maxon tuti.Anno volt is téma hogy-hogy nem sok tesztben szerepel a Ryse : Son of Rome, de aki akarja kipróbálja oszt csá.
-
Enton
addikt
Üdv népek ezt lehet valahogy überelni, hogy jobban tekerjen a dolog ne csak a mhz-et tolja fel és tegyen úgy mintha dolgozna:
Battlefiled 4 - Perl Market 48 player, 1920*1080 - mesh-Ultra/minden más low/res scale:160%, I7 2600-8GB DDR3-GTX1070:
Mert az oké hogy fellövi a boostig magát néha, de a gpu használat meg cseszik stagnálni valamelyest folyamat ugrabugrál(ok hogy nem konstans ugyanaz a jelenet ezzel tisztában vagyok).
Plusz a 1070 is csinálja, hogy 4-5 kör után néha-néha beesik 40-50-fps-re az addigi 140-160+ ról ilyenkor restart segít de a 760-al még azt mondtam biztos nem bírja a strapát, de ilyen a 1070-el ne legyen már könyörgöm. -
Enton
addikt
válasz
xPraetoriaNx #17242 üzenetére
Persze, hogy arra köszönt amirre afektált is, csak nem közvetlenül köszönte meg, hanem közvetve visszacsatolva.
-
Enton
addikt
Üdv, népek, 1070-ből kinéztem én is megjelenés után a inno ichill x3-at mint legszimpatikusabb darab számomra.
Mondom jó lesz ez, mire összejön a lóvé rá addigra szépen bekúszik az ára 120e-130e közé, erre a 20 nap leforgása alatt drágább lett mint megjelenéskor:Várható, hogy ez belátható időn belül visszaessen 130 körülre???
Esetleg ha valaki tudna ilyesmi áron azt is megköszönném.Jólesne már egy kis fps boost. BF4/BF1-re és szimezni sem árt a plusz többlet. Már csak egy 40" FHD-s 120-140hz-es TV/monitor kéne, hogy teljes legyen a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux haladóknak
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Elemlámpa, zseblámpa
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest