Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
Sziasztok!
A custom hűtős verziók is júniusban jönnek az 1080-ból?
Illetve van értelme megvárnom az 1080TI-t ha 970-ről jönnék minimum 1080-ra? -
cyberkind
félisten
válasz csibuka85 #634 üzenetére
980TI-hez képest lehet hogy "gyenge", de ez még mindig nem a teljes értékű gpu, így ami neked biztosan jó lesz az az év végén vagy jövő év elején jön, addig szépen kihúzzák a zsebünkből a 250K-s árat amiért anno a TI jött.
(#638) s4hu|SyD^
1080p-re több mint csodálatos lesz az 1080 vagy 1070.[ Szerkesztve ]
-
-
cyberkind
félisten
Én már a Doom-ban megléptem, és 20fps-sel döcögött, azért se haragudnék ha az NV nem ezen spórolna hanem telepakolná és ott van, ha kell eléri a cucc ha meg nem akkor nem, egyébként a Gta-ban is simán áttudom lépni és jön is baj.
Visszavenni nem akarom mert a kártya bírná de kevés a ram, több ilyen is van vagy volt, de egyébként csak az utóbbi időben jutottam el ide.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz hszilard666 #951 üzenetére
Na ez a baj, nekem ez nem hiányzik, főleg ha előveszem a 93-as Doom-ot amiben valamiért van Full HD felbontás még ha csak annyit is ér hogy nincsen fekete csíkom két oldalt.
-
cyberkind
félisten
válasz joysefke #1080 üzenetére
Én csak azt nem értem miért olyan jó dolog ez a venti lekapcsolós téma úgy bárhol, nálam mindig minden megy alapon vagy ha játszok magasabban és abszolút nem zavaró.
(#1084) Laraxior
Igaz most még vannak gondok az új gépházamban de ha ez megjavul azt se fogom hallani hogy megy a gép, tehát én ezért nem értem, mondjuk ha filmezek is vagy alszok 4-5m-re van a gép, de még közelről se zavaró.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz joysefke #1088 üzenetére
Akkor ezért nem vette fel az Asus-om 30%-nál feljebb a ventiket és inkább hagyta főni 70fokra és fölé a gpu-t.
Nem tudom de eddig megannyi vga-m volt saját profillal és egyik se ezért lett eladva vagy bármi rossz, úgyhogy nekem inkább hidegebb legyen de kopjon a venti.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz GeneraL_XTX #1402 üzenetére
Picit többet, főleg hogy c2c alig van különbség még az 1080-hoz képest is, vagy nem?
-
cyberkind
félisten
válasz GeneraL_XTX #1499 üzenetére
Kár hogy a régi/régebbi játékok nem lesznek DX12-esek így oda kell a kakaó, meg szerintem amúgy is.
-
cyberkind
félisten
Nálam a Gta 5-ben volt ez, limites is lett egy pillanat alatt a 970 de ezt még a mai napig sokan vagy szinte mindenki nem hiszi el, kb mindenki szerint király és elég az i5 játékra(nálam nagy részben elég volt, de nem ezért vettem hogy itt meg ott limitet kapjak).
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz GeneraL_XTX #1523 üzenetére
Nekem tetszene, jól mutatna a plexis házban, csak kérdés hogy ezúttal is szar lesz a hűtés vagy most nem tolják el.
-
cyberkind
félisten
válasz FollowTheORI #1564 üzenetére
Van egy érzésem hogy a Mafia 3 olcsó lesz.
-
cyberkind
félisten
A Giga még mindig szürkeimport nálunk vagy hogy volt és van ez?
-
cyberkind
félisten
válasz GeneraL_XTX #2001 üzenetére
Úgyis elfogy mind ami jön jó gyorsan úgyhogy mindegy.
-
cyberkind
félisten
válasz GeneraL_XTX #2033 üzenetére
Mert szerinted tényleg annyival jobb lesz/lehet egy 1500/8000-re húzott TI ellen az 1070 alapon és tuningolva?
Én pont egy ilyen tesztet várnék de nagyon.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Gaben880325 #2037 üzenetére
Akinek kell a sok vram mondjuk 4K-ra?
(#2038) prmcsk
Egyre jobban úgy érzem hogy még 970-ről se éri meg váltani 1070-re.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz GeneraL_XTX #2041 üzenetére
Pont ezért írtam hogy olyan teszt kéne ahol mindkettő üveghangon van járatva, erre várok én is hogy egyértelműen kilehessen jelenteni hogy jobb az 1070.
(#2044) GeneraL_XTX
Még mindig a vram mennyisége az ami miatt váltani akarok, amúgy bőven elég a kártya, de kevés a vram, mindig ezen spórolnak.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Ren Hoek #2047 üzenetére
Nem tudom mondjuk az itt írottak alapján hogy elég közel volt az 1080-hoz a tuningolt 980TI és az 1070 gpu-ja eléggé megvan vágva amin még GDDR5X sincsen?
De ezért várnék egy olyan tesztet amit írtam is.
Kell a tökömnek a Polaris, engem nem érdekel a fogyasztás, nyugodtan szívhat a kártya 300W-ot de menjen mint a bika, a 750-es tápom bírja.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz GeneraL_XTX #2089 üzenetére
Szerintem ezzel a 215-ös EVGA-val valami nem tuti, nagyon olcsó a többihez képest, én ezért nem néztem ezt de az ára csábító.
-
cyberkind
félisten
válasz GeneraL_XTX #2362 üzenetére
Nehéz megérteni hogy ha elfogy a vram bármelyik felbontáson (lásd Doom, 5 kell neki még FHD-n is pedig a 970 simán bírná, de nincs vram, ezért finoman szólva cseszhetem, és ez csak a kezdet, sokkal több ilyen lesz ha jönnek a nagy kártyák) nem engedi a játék feljebb venni ezt meg azt legyen az akár 720p is?
Egyedül a rohadt vram miatt vennék TI-t vagy új Titan X-et mert ezen a spórolnak állandóan.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- MSI AMD Radeon RX 6600 XT MECH 2 8GB OC használt videokártya garanciával!
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest