Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
És itt a hozzátartozó videó.
-
cyberkind
félisten
válasz Motion_Blur #30063 üzenetére
Neked azért jó dolgod van, jókor, jó helyen vettél egy jó kártyát, de aki már régebb óta húzta, halasztotta, hogy majd valamikor vesz, az már nem fog egyhamar jó áron venni, de még használtat se, az új szériát meg se említem, az azonnal megy a süllyesztőbe ha kijön, lehetnek itt külön bányászkártyák is.
(#30064) Televan
Full árnyékhoz 6GB-os vga kell.----------------
Én jelenlegi állás szerint vagy a Red Dead Rdemption 2-re, vagy a Cyberpunk 2077-re veszek új és erős vga-t, ebből az egyik nem is biztos, hogy lesz PC-re, a másik meg jó messze van, de ha útba esik valamilyen jó ajánlat lehet az is befigyelhet.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Agyzuzo #30425 üzenetére
Persze, 4K-n más a helyzet ezt sejtettem is, de azért itthon nem annyira gyakori ez.
#30427) snecy20
Nekem is csak most először jött ez ki, átlagban úgy mozog mint írod, vagy annyira se.(#30431) sati
Ha gondolod privátban küldhetek képeket, hogy van beállítva a kártya, mást nem változtattam, amiket látsz a képen az minden gyári. -
cyberkind
félisten
válasz Pubszon #30435 üzenetére
Nekem is ha nem éri el a cpu a 100%-ot, akkor pedig jön a limit, de nem zavaró annyira, meg csak kipróbáltam a játékot (nem, nem a töret változat, ismerős Steam acc-ja járt nálam), majd ha kikerül minden védelem akkor ismét előveszem, de ez még odébb van.
Ennyire a Wildlands és Watch Dogs 2 se bajos de azok is eszik a procit nagyon.
-
cyberkind
félisten
válasz dergander #30703 üzenetére
Ez a 1080 a következő szériából a 60-as kártyának fog megfelelni, azzal nem lesz nagy gond, de a 1070-nel már lehet, az ugyanis az 50-es kártyát fogja hozni.
Kár egyébként, hogy a ram után ez is ilyen drága lesz, lassan tényleg nem sok értelme van a drága gamer PC-nek, ennyit sokaknak ez nem ér már, amit meg is értek.
-
cyberkind
félisten
válasz ->Raizen<- #30835 üzenetére
Pcx-től is a gari miatt csak ház meg ahhoz hasonlóakat, ugyanis a kis huncutok 1 évet vállalnak rá mint bolt, a maradékban szaladgálj csak a gyártóhoz te ha baj van.
-
cyberkind
félisten
válasz turbokappa #30854 üzenetére
Igen, mi játékosok hiába várunk, de az NV-nek megérné nagyon is mert vinnék mint a cukrot, mi meg így jártunk, a "nagy panaszok között" kétlem, hogy szomorúak lennének a negyedéves pénzügyi jelentésnél, hogy jajj szegény gamerek, nincs kártyájuk de nekünk megdőlt ismét a profitunk.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz turbokappa #30857 üzenetére
#kurvasokpénz#
(ha pedig nem a Volta-t adnák ki, hanem csak a frissített Pascal-t, akkor pedig még több #kurvasokpénz#)
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Televan74 #30871 üzenetére
Ahol a helye van, a polcon vagy a gyártósoron, szinte biztos, hogy lesz, a ddr6-ot is minek csinálta volna meg a Samsung, biztos nem azért annyira sok a felesleges gyártósoruk.
Mag lassan ott tartunk, hogy egy 1080ti kell egy játék fullozásához 1080p-n, azért ez nem normális, FF XV a Gameworks nélkül nálam a határon megy nem kevésszer a 1070-en, GW effektekkel meg a 1080-at is megeszi, ez még mindig FHD.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz turbokappa #30873 üzenetére
Kár, hogy nem a medium-ról volt szó.
-
cyberkind
félisten
válasz Televan74 #30876 üzenetére
Nem tudom te meddig toltad, de amikor kinyílik a map, elérhető az egész, ott indul be a dolog jobban, szinte mindenhol zabálja a vga-t, ergy kedves fórumtárs ezt írta:[link]
Gondolom FHD és 1080 mint vga, na nálam majdnem ez a helyzet csak a GW effektek offolva vannak, a demo nem ette ennyire a vga-t.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Viiktor1989 #31073 üzenetére
Armor belépőszint és gyenge hűtés, Gaming minden téren nagyon jó.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Viiktor1989 #31082 üzenetére
Abban annyira nem, de ha van lehetőséged a Gaming-re, illetve hosszútávra tervezel akkor azzal sokkal jobban jársz.
-
cyberkind
félisten
válasz Viiktor1989 #31084 üzenetére
Nehéz ügy mert én ebből csak az Asus Strix-et próbáltam és használom, relatív jó kártya de a hűtése annyira nem, és drága is, az Msi Gaming egy nagyon jó és korrekt kártya, ha mondjuk találsz Zotac Amp Extreme 1070-et az nagyon jó lehet, összességében az Asus Strix, Msi Gaming, Zotac Amp, Giga Aorous kártyákkal nem igazán lehet mellélőni szerintem, aztán max valaki kijavít.
Ezekből a Strix a legkönnyebb, ahhoz nem kell tartó ha hagyományos házad van, az Msi talán határeset de a maradék kettő nehéz kártya lehet.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
Ezekből a játékokból egyedül az új AC-hoz lehet kevés a 1080ti 4k-ban, a többihez meg bőven sok ha csak a 4K 120fps a terved, egyébként meg nagyon egyszerű, ha tetszik neked és hoz teljesítményt, akkor használd egészséggel, nem kell ezt túlmisztifikálni, nekem elég volt kb örökre a többkártyás témából.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Ettől függetlenül hangos, 60%-on én már nem tudom elviselni nagyon, de már 50-en is hallom, ehhez képest a dupla ennyit zabáló 980TI-n jobb és halkabb volt a hűtés, persze az csúcsmodell volt, de mégiscsak dupla annyit zabált mint ez.
Én legközelebb Gaming X-et vagy Zotac Amp-ot fogok venni, az utóbbinál nincs baj a hűtéssel az tuti, és még szét is szedhetem, ezt meg nem, pedig az újrakenéssel is jó pár fokot nyerhetnék.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Motion_Blur #31868 üzenetére
Én is az EVGA-t mondanám.
-
cyberkind
félisten
A PCX-et alapból jobb hanyagolni az ilyen hardverek terén, mivel ha minden igaz szépen szétosztják a garit 12-24/36/48 hónapra, aminél csak az első 12-ben foglalkoznak ők a dologgal, utána mehet szopni a vásárló a gyártóhoz, legalábbis nekem így áll a számlákon, azóta kerülöm is őket.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz krisz77 #32236 üzenetére
Az attól függ mivel játszol, meddig tervezed használni és ilyenek, a kolléga erre gondolt, hogy rossz a kérdésfelvetés, kicsit konkrétabban kellene, ezért írtam a jelenlegi csúcs procit amit játékra lehet kapni.
(#32238) mobal
Ha nincs meg a lapja akkor én megvárnám a 9700k-t, az elvileg fix 8 mag lesz és azt venném, kb végtelenségig elég lesz, de amúgy valszeg elég lenne az is, bár ha több AC-hoz hasonlók jönnek akkor kérdéses.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest