- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
KoPiati84 #20161 üzenetére
Nah, mire teló elől géphez kerultem lejart a szerkesztesi ido. Szoval tartom hogy ez tápcsere, CPU 65W korul ránt papiron de agresszíven mialatt a GPU 120W TDP-vel rendelkezik. A tápodat már kibeszéltük korábban, nem ajanlott kategoriaban van. Egyszeruen elfáradt ettől a 200-250W-os terheléstől. Apróról 6e egy Chieftec CTG-500-80P, én erre lecsapnék. Ha újonnan vennél akkor tápos topikban tudnak segiteni.
-
Csupingo
veterán
válasz
KoPiati84 #20130 üzenetére
Eddig nem csinálta? Nvidia driverben az energiagazdálkodás optimálison van? Dsr nincs bekapcsolva a játékban, vagy a driverben? Talán bányászvírus terheli a kártyát, ezekkel átnézheted a gépet: HitmanPro, Roguekiller, Adwcleaner, Malwarebytes.
Több drivert is kipróbáltál már, akár ddu-s törlés után is?
-
Redneck
nagyúr
válasz
KoPiati84 #19629 üzenetére
Rendben, de számíts rá ha cserét kérsz ugyanilyenre, lehet a következő is rossz lesz, mert lehet ugyanaz a széria.
Ha azzal is előfordul a probléma: el kell állni a vásárlástól. Persze ha amúgy nincs gond az üzlettel, és van náluk másik gyártótól olyan ami árban megfelel, akkor a különbözet ellenében érdemes meglépni. -
törölt tag
válasz
KoPiati84 #19623 üzenetére
Lehet te is kifogtál egy olyan kártyát, aminél fixen 139 MHz-en jár a GPU, és sem automatikusan nem tudja följebb állítani magának terhelés hatására, sem pedig manuálisan nem lehet állítani rajta. (Én ráadásul több db-ot vettem egyszerre, de mind ugyanezt produkálta.)
GTA5 benchmarkban: 9 fps-t tudtak, Firestrike alatt meg 4 fps-t.Szerencsére volt lehetőségem több gépben (különböző alaplapok, tápegységek, stb.), több windows-zal, különböző driverekkel, is megnézni, de hiába.
Pár hónapja futottam ebbe bele Palit Dual kártyákkal: Link
-
fogtunder
nagyúr
válasz
KoPiati84 #19616 üzenetére
Mikor tesztelés miatt sokat voltak VGA-k cserélve a gépben, egy idő után a Windows megunta a driver cseréket, és hiába volt minden, már a driver se lehetett telepíteni, reinstall lett a vége.
Nem mondom, hogy nálad is ez a gond, de a 1060-RX570-1060 váltás sok volt neki már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync