- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
DisplayPorton keresztül kell csatlakoztatnod a 144Hz-hez és a G-Synchez. Nekem bejött, az 1060 nagyon jó vele 1080p mellett. Nálam CS:GO, UT, Battlefield 4 és GTA V pörög leginkább mostanában, mindegyiknél dobott az élményen.
A G-Syncet driverben kapcsolhatod, de automatikusan aktív. Két monitoron próbáltam, mindkettő automatikusan aktiválta DVI és HDMI-s 60/75 Hz-es monitor után.
hatnor: Játékon belüli fps limit nem segít? A 200 helyett kipróbálhatnád 60-120 között, monitortól függően. Azt olvastam hogy több i5-ös tulaj is limitálta, mert csökkenti a CPU terhelést. Lehet kicsit stabilizálhatod az fps-t a limittel.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Nincs véletlen összehasonlítás a régi és az új között képekben? Megnézném
Számomra Full HD 60Fps-re elég. Lesz ott több fps is, FHD alatt hidd el nekem, ha csak nem vagy Vsync fanatik és mindenhol bekapcsolva "felejted"laskr99
SW Battlefront 2 Ultra 82 fps és 4.7 giga ramot használ a 6-ból
De ha valaki nem maxed out kid, rögtön jobban fest szvsz
Új hozzászólás Aktív témák
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Commodore 64
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Intel találgatós topik
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia