- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 1050 / 1050 Ti (GP107) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
berzebub
aktív tag
válasz
NdrewSunix #5152 üzenetére
Szerintem azt a 2400mhz ramot is cseréld. A rizsa szereti a gyors memot és akkor jól megtudod rángatni, az is hoz pár fps-t.
-
berzebub
aktív tag
válasz
laceszgamer #5102 üzenetére
Bemész a legközelebbi számtech boltba és veszel egy molex/sata to 6pin átalakítót és kész.
-
berzebub
aktív tag
válasz
hegegabi80 #4114 üzenetére
30%-nál nem hallani a hangját. 62fok volt eddig a max,és akkor 50% tekert a venti,de hozzáteszem, hogy ezt egy zsúfolt kis kocka házban. Nem állítottam venti profilt eddig,lehet egy nagyobb házban,jobb szellőzéssel csendbe lehet tartani. Először én is sima 1050-et néztem, de ezt pofátlanul olcsón sikerült behúzni.
-
berzebub
aktív tag
válasz
hegegabi80 #4097 üzenetére
Mit szeretnél tudni? Bár nekem ti-m van, de hátha
-
berzebub
aktív tag
Sziasztok.
Visszatértem a klubba egy nem ajánlott Palit StormX-el. Eddig hozza amit vártam, alapjáraton csöndbe van , terhelésnél kellemesen duruzsol.
-
berzebub
aktív tag
Sziasztok!
Én is beálltam a klubba egy olcsó kis Inno3d 1050 ti compact - tal, és ahhoz képest, hogy nem egy ajánlott típus, teljesen jó
Pr3ciSioN: Másik hdmi kábellel próbáltad?
-
berzebub
aktív tag
Köszi srácok, EVGA lesz szerintem
-
berzebub
aktív tag
Sziasztok!
Kocagémingre kéne egy sima 1050, a legolcsobbak jöhetnek szóba, ráadásul kicsi a ház is. Zotac mini vagy kfa2? Esetleg egyéb 5let? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest