- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 1050 / 1050 Ti (GP107) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
weborgon
csendes tag
Jelentem mai nappal én is csatlakoztam az Inno3D 1050 2G videókártyát használók táborához :-), némi vacilálás után végülis a kétventis Twin változatnál döntöttem.
INNO3D GTX 1050 N1050-1DDV-E5CM 2GB Twin X2
IPON, 38.000 Ft., 3 év gari. Egy 26 hónapos ASUS 750 Ti -t váltott (ami amúgy számomra az uccsó 10 év "kedvenc" kártyája volt), de most még 30.000 Ft. -ért el tudtam passzolni, gyanítom, hogy az ünnepek után már nagyot buktam volna rajta.
Nade megjött az új 1050 -es, tegnap beszereltem, aztán ma egész délután teszteltem. A csomagolása enyhén szólva spártai, kb. mint egy TESCOS doboz, amibe a tejfölt szoktam pakolni.. Tartozék nuku, csak egy papírtokos CD és slussz. Maga a kártya viszont OK, "van súlya", az összeszerelés minősége rendben van.
Benchmarkok:
FireStrike: 6935
SkyDiver: 22759Unigine Heaven (1920x1080, 8xAA, Ultra, Extreme Tessellation):
FPS: 33.7
Score: 848
Min FPS: 20.6
Max FPS: 73.4Játékok (FullHD):
XCOM2, high: 40-50 FPS
Witcher 3, high: 40-50 FPS
Civilization 6, high: 50-70 FPS
Fallout 4, high: 40-50 FPS
GTA 5, high: 40-60 FPSEzek kb. 70-80% -al jobb eredmények, mint az előző 750 Ti kártyával voltak; az előző generációból leginkább a 2 GB -os GTX 960 szintjével van pariban.
DX12 alatt nem próbáltam, lévén még nincs Win10 a gépemen (+ a jelenlegi felhozatalból még egyelőre nincs is olyan DX12 game, ami érdekelne). Tuningot sem próbáltam, sose szoktam, meg ezen a kártyán amúgy sincs plusz tápcsati.
Az Inno3D 1050 2G Twin kártya alapjáraton, böngészés, filmnézés, stb. közben 28 fokos, 20% -on pörögnek a ventik ami 800 RPM -et jelent. 2 órányi benchmarkozás és játék után 61 fok volt a plafon ameddig felmelegedett, ekkor 26% -on jártak a ventillátorok (1040 RPM). Akár így, akár úgy, a hangja semmi, szó szerint némán pörög a kártya (ha 20 centire dugtam a fejem a gépházhoz, akkor se hallottam semmit). Mondjuk ez gondolom főleg azért van, mert csúcsjáraton se eszik többet 55-60W -nál, azt meg nem kunszt lehűteni; szerintem ez az a kategória, ahol még a sima egyventis megoldások is bőven bevállalhatóak - és bármely kétventis hűtő már-már overkill.
Summa: aki hozzám hasonlóan high-medium beállításokal és 40-50 FPS sebességgel játszik (+ olcsón akarja megúszni a váltást), az nyugodtan választhatja ezt az Inno3D 1050 -et is. Hozza amit kell, halk, és ha azt veszem, hogy 2-3 hónapja még 58-64e között mozogtak a kétventis, kétgigás 960 -asok, akkor ahhoz képest ezt a teljesítményt most kvázi egy húszassal olcsóbban megúszhatja. Sokakkal ellentétben egyébként én úgy gondolom, hogy ennek (és a többi) kártyának az ára már nemigen fog lentebb menni a következő fél évben legalábbis, mivel 1-2 héten belül szinte biztos a FED kamatemelés, ergo a dollár árfolyam felfelé fog mozdulni és egy darabig tuti ott is marad. Anno én még 32.000 Ft -ért vettem az ASUS GTX 750 Ti -t 2014 őszén egy akcióban, ami aztán szépen fölkúszott a 40 -es tartományba és ott is maradt, most is valami hasonlót várok. Szóval aki váltani akar, annak szerintem most kell lépnie.
Na bocsi a hosszúért. :-)
-
Chereiose
addikt
Sziasztok,
2GB-os verzióból melyiket érdemes venni, illetve nagyjából mennyit érdemes rászánni erre a kártyára? Olcsó kártyát keresek, és GTA V menne néha-néha, abban pedig jobb a 1050, mint az ATI RX460, illetve még sok másban is. Amit találtam és legolcsóbb, az ez lenne. Valakinek esetleg van tapasztalata erről a kártyáról?
-
Lifer092
senior tag
Pedig ez a valóság, a nagyobb nevű gyártók valóban később nyúlnak az áraikhoz... De ott vannak a kisebbek akik szintén megbízhatóak, Inno3D is, PNY is, Palit is.Az Inno-nak már régen voltak a hűtési gondjai, már azok is nagyon megbízhatóak és minőségi termékek. Palit 1050Ti pl. már van 48 ezerért.
A megbízhatóság, meg hidd el hogy a többi márkánál is lehet kérdőjel. Én már szívtam Asus Strix-el is...
-
xtro
aktív tag
válasz
Csupingo #185 üzenetére
Eddig maximum 60fokon volt az átlag az olyan 47 (Aida64) ezt egy pár órás gaming után.
Halk,ez egy fontos szempont volt nekem a vásárlásnál -csendes-( igaz ez egy 1050 de kb ilyen )
Redneck
Haver is pont ezt vette csak ajánlani tudja.
Ez volt . Illetve a srác itt csinált egy jó kis videót azoknak akik újítanának.
-
Csupingo
veterán
válasz
Lifer092 #188 üzenetére
Nem akarok általánosítani, de egy ph-s fórumtárs kiváncsiságból bevállalt egy manli gtx 970-et. Nem volt tőle elragadtatva.
Szerintem ha van másik lehetőség, akkor inkább másik gyártótól nézz kártyát. Pl. az inno3d -re se panaszkodik, akinek van és azok se olyan drágák. -
Lifer092
senior tag
A Manli féle gyártóról van valakinek bármilyen tapasztalata? Megbízhatóak?
Néztem egy 1050Ti-t kíváncsiságból, és hát, az egy ventis megoldása nekem elég gagyinak tűnik...
Mármint nem maga az egy ventis megoldás, hanem maga a venti... Olyan nem tudom. Ócó' kínainak tűnik. Tesztet meg sehol sem találtam, max csak a két ventis Gallardo-járól.Merjek ezen gondolkodni vagy inkább nézzek mást?
-
Redneck
nagyúr
Akarok venni egy Ti-t az iponnál. 50 max 55 a keret, többet nem adok érte. Ez a Gigabyte milyen? 750 Ti-nél kb bestbuy volt a rezes WF.
Jobban örülnék mondjuk ha 50 lenne. Eredetileg 1060 volt a cél, de a 3GB kevés, a 6GB pedig nagyon drága.1680x1050@75Hz multira és 1920x1080@60Hz single játékra lesz.
xtro:
Tuningolt 750 Ti volt? Mert én kicsit tartok a váltástól, az enyém 1425/6600-on megy. -
xtro
aktív tag
Szerintem még várjatok a vásárlással. Hamar esni fognak az árak. Nekem külföldről hozta rokon ezt 39k ért
Esni fog az.
gabro0
Én is 750ti-ről ugrottam erre, nagyon nagy a különbség megéri
-
kisza25
félisten
-
gabro0
őstag
Sziasztok!
Lassan szeretnék videokártyát újítani, szerintetek melyik gyártót érdemes választani. Az MSI viszonylag jó áron van (52 ezer), erről mit gondoltok? Most egy kétventis Asus 750Ti-m van.
Egyébként legszívesebben Asus/Gigabyte közül választanék (hőcsöves giga jó volna), csak eléggé elszállt az áruk (60k+)és egyelőre nem is minden típust forgalmaznak.
-
kisza25
félisten
válasz
AxBattler #170 üzenetére
rx 470 volt nem volt vele sok gond, de elég hangos volt és nagyon beleszólt a ház szellőzésébe+ befűtött az SSD-nek, meg ismersz, 1 kártya 2-3 hónap nálam
időm sincs úgy játszani (8hetes gyerek), mondom eladom veszek valami olcsóbbat 35eFt rx 460-tól jutottam el idáig
modster : értelmesebb hűtéssel 59eFt alatt nem találtam számomra megbízható oldalon.
Eredetileg 35eFt-ért akartam rx 460 2GB-ot, de aztán inkább rx 460 4GB (45eFt), majd 1050 2GB felé kacsintgattam (45eFt), de 2GB kártyát nem akartam, 45eFt-ért van már 1050ti (inno3d), de a márkától+ az oldaltól is tartok ahol volt. 1 ventiset nem akartam, de 60eFt-ért meg már inkább 1060 +5eFt-ért.
Szóval a kicsit többért kicsit jobb ez mehet egészen a rx480/470-ig -
Modst3R
senior tag
válasz
AxBattler #174 üzenetére
iponon vt 56k, természetesen már nem elérhető, de nem fogom bizonyitgatni az igazam mert nem érdekel, mindenki keresgessen magának, azért van a google, nekem erre nincs kapacitásom!
-
kisza25
félisten
én bepróbálok egy ár/értékben legjobbnak tűnő legolcsóbb 2 ventis (52eFt)msi 1050ti-t
gondolkoztam sima 1050-en, de 2GB-al már nem akarok kártyát venni, a Sapphire rx 460 4GB 45-eFt-ért hasonló ár/érték, de elég ingadozó teljesítményt mutatott tesztekben.
Szerintem szombaton megkapom, vagy hétfőn -
kisza25
félisten
van már valaki aki bevállalt egy gtx 1050/ti-t?
-
Mans20
addikt
Jön a 1050 LP verzió is. GTX 1050 Ti 4GT LP
-
xtro
aktív tag
Üdv nép!
Nagy bajban vagyok.Meghalt ??? a frissen vett VGA-m.
Történt a héten h vettem egy ZOTAC GTX 1050ti -t. Berakom minden pöpec. Majd egyszer csak böngészés közben fekete lesz a kép majd semmi mondom ok. Gép újra pár perc után a hiba újra itt, nyami. Ráadásul a fekete kép után egy sima egyszínű színes kép jön be (WTF?). Ezt egy párszor eljátszottam az utolsó kép színe mindig változott. Mondom , visszarakom régi kártyát azzal semmi gond ( arról vagyok most is).Esemény napló:
Hiba 2016. 11. 08. 18:31:51 DistributedCOM 10016 Nincs
A(z) alkalmazásspecifikus engedélybeállítások nem biztosítanak a(z) Helyi számára Aktiválás engedélyt a COM-kiszolgálóalkalmazáshoz. CLSID:
{8D8F4F83-3594-4F07-8369-FC3C3CAE4919}
, APPID:
{F72671A9-012C-4725-9D2F-2A4D32D65169}
, felhasználó: NT AUTHORITY\SYSTEM, SID: S-1-5-18, cím: LocalHost (helyi állomás, LRPC használatával), futtatási alkalmazástároló: Nem érhető el, SID: Nem érhető el. Ez a biztonsági engedély a Komponensszolgáltatások felügyeleti eszközzel módosítható.Egy kis böngészés után, (és hajtépkedés) az engedélyeket átálítottam majd restart. Ugyan az, idegállapotom ugrott.
Végül a DDU nevű programnak hála a drivereket leszedtem majd újra (ez is szenvedés volt). Ez jó is volt úgy 3 napig mikor ma egyszer csak megint bedobta nézem wtf??. Engedélyeket nézem minden a helyén, modnom akkor DDU az sem segit egy pár perc után vagy bejelentkezés után egyből feketekép majd a színes cucc(még mindig csak 1 szín).
A kérdés hogy mi a retek ez?
-
Modst3R
senior tag
Nem volt előtte semmi, friss építés, mint írtam megbízásból...
Afterburnert még nem néztem, nem is cibáltam még, semeddig nem jutottam vele, csak a szokásos metódusom csináltam volna, aztán elakadtam, és mivel már késő vt ink elengedtem
Nem hangos, de a leghangosabb a gépbe, azon kivül csak egy cpu hűtő van meg a venti ami a tápba, azokon már optimalizáltam. Igazából az első ami feltünt hogy 25 fok terheletlenül 45 fokig akár állhatna is a venti. De nem lét feltét. Preci szarakodása jobban izgat.
-
Modst3R
senior tag
Hali mindenki!
Nem gondoltam h leszek itt is. De egy ismerösőm csak velem vt hajlandó épitetni. Nem vt szivem elzavarni.
Tehát az alany egy 1050ti Sc. A kérdésem h precision x oc-ba találkozott vki olyan buggal h nem lehet elmenti semmit? Még egy temp limitet sem? Cibálni nem fogom ahoz nyeszlettnek tünik a kari. Csak ez úgy megakasztott. Lool.
Helpeket előre is köszi...
Ps. Gpu 25 fok idle érdemes bios mókával zero rpm-esre alakítani??
-
Bjørgersson
félisten
-
MSI GTX 1050 Ti GAMING X 4GB ~ 58k HUF
Ha ez lemegy 54-55k alá, már jó! -
Azt lehet tudni, hogy mikor lesz Pascal BIOS Tweaker, ha már Maxwell-hez is hamar kiadták?
-
Attól, hogy csak 60% a Fan speed, még lehet 2000rpm.
Ha csak ezt a táblát nézed, már nyilvánvaló:Igen, halk, de nem passzív idle. Ez van, ebben a generációban csak a drágább verziók (Asus Strix, MSI Gaming, stb.) kapják meg ezt a feature-t. Sajnos, de nyilván ez üzlet a gyártóknak.
-
EVGA 04G-P4-6251-KR GTX1050Ti 4GB GDDR5 ~ 50k HUF
Alakul ez...
... csak kár, hogy nem félpasszív. Mintha kitörölték volna ezt a fogalmat a GeForce gyártók agyából. Érdekes, hogy előző generációban Nvidia oldalon volt sok ilyen kari, most meg Radeon vonalon találni sok félpasszívat. -
Mans20
addikt
Vannak érdekes kártyák.
-
-
core i7
addikt
Ez az 1050Ti 4GB erősebb mint egy 960 4GB ? Ha igen Esetleg egy 970-nél is?
-
-
mcs
veterán
Legjobban egy 6 gigás 1060nal járnék, de arra meg egyszerűen sajnálok 80 ezret kiadni, mert nem vagyok hardcore gamer. Teljesítményben pont ideális lenne a 3 gigás is, de ki tudja, hogy mikor lesz komolyan hátráltató tényező. Az Unreal Tournament 4 alfája olyan stádiumban van már, hogy 2,8 gigát megzabál az igényesebb pályákon, ráadásul nem lett szebb egy tapodtat sem. Nem fogok csodálkozni azon, ha ilyen fejlődéssel kb. 5 év múlva tönkremegy a pc ipar.
-
Ne ríjatok mán' itt, vegyetek apróról valamit, aztán csá', amíg nincs valami normális a piacon!
-
Departed
őstag
Na az első GTX1050TI bolti árak 62ezernél indulnak. Rendes RX 470 és GTX 1060 3GB is 65k.
Reális ár tehát 1050TI-nek 52ezer teljesítmény alapján, szóval "csak" 10ezret kell csökkennie hogy megérje.Helyzetelemzésünket hallották.
-
Mans20
addikt
-
Ciccuka
veterán
-
BReal
addikt
-
syberia
veterán
"Az újgenerációs modellek átlagosan másfélszer jobb teljesítményt garantálnak az előző nemzedék eszközeinél - sőt, a GTX 1050 Ti még a GTX 960 kapacitását is megközelíti."
forrás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF Gaming RTX 3080 10GB pár hetes újszerű 3 év Alza garancia
- SAPPHIRE Radeon RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X PCIE
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 VENTUS 3X OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új/ garancia a nevedre/ beszámítás/ ingyen posta/
- XFX Radeon Speedster MERC 319 RX 6800 XT 16GB GDDR6 256bit // dobozos // 34 CM HOSSZÚ, 1,8 KG !!!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest