Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zack

nagyúr

válasz Elmör #20527 üzenetére

"Nálam az óra 230-at mutat, amikor kb 215-el megyek, gyárilag ennyi a vége a Civicnek, most azért már több lesz, remélem jóval több, olyan 260-270-re számítok."

Mit csinálnak az autódból vazze? Viper GTS-t? :Y ;] Vagy lesz bent 2db 4kg NOS palack? :DDD Felejtsd el a ezt a végsebességet. Egyszerű fizika. ;)
    200 felett nagyon más a fizika. Mondom ezt úgy, hogy GSX-R 1000-et terelgetek. Aminél 1Kg-ra 1LE jut. Így megy 310-et kb., mert csak 299Km/h-ig mér az óra. ;)
    Szerintem ha 15km/h fog többet menni végben, már örülhetsz. ;)

• Eddie141

senior tag

válasz Elmör #20527 üzenetére

2007-es Accordot vett, de sajnos azóta már történt egy balesete vele, totálkáros lett, és végül most 1 hete vásárolt egy Golf Plus-t (2008-ast), mert mostmár nem vágyik több izgalomra, hanem kényelemre :) Amúgy az accord nem s-type volt, csak a sima mocis vadállat :)
    Egyértelmű, hogy érdekel, és köszönöm az ajánlatot :D Ilyet biztosan nem hagyok ki :) Lehet, hogy majd KillHates-nál találkozunk legrosszabb esetben egyszer :) De messze sem lakunk egymástól, és én is járok sűrűn Pesten :)
    Amúgy a hosszú, és néhol valóban kissé kaotikus irományomnak az lett volna a lényege kb, hogy a moci is lehet olyan biztonságos, mint a kocsi, ha megfelelően és kifinomult technikával hajtja az ember, és ugyanazon árból sokkal nagyobb élvezet motorozni, mint autózni.
    De ha baleset történik akkor én is szivesebben autóznák, csak van mi megvédjen :) Nomeg a tél sem kellemes a motoron, pedig még hajdanán lementem vígan 300km-et a haverokkal robogón -2fokban (igaz, hogy utána a tusolóban gondolkoztam, hogy fiu vagyok-e vagy lány, mert még a hóesés is elkapott minket :D, de ez egy másik történet :) Hja?! És úgy indult, hogy max 15km-et moccozunk, így csak egy farmert vettem fel :D )
    Változnak az idők/igények és a lehetőségek is erősen, ahogy öregszik az ember..

A helycserésnél sztem ta a preztizs kérdésre gondoltál igaz? :D Ott abból indultam ki, hogy adott összegnél, ami nem haladja meg a 800e Ft-t ebben az esetben :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés