- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Nvidia® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
4264adam
veterán
válasz
tibaimp #2693 üzenetére
Megoldva a Fallout 4 is.
Loot sorrend ugye megvan: PRP a végén és Unofficial Patch elől. De ugye a 450 modot vga nélkül (HD7470)--> próba lehetősége nem volt, telepítgettem.
A loot hiába volt jó sorrend, megoldás hogy ennek a 2db modnak települni is utoljára kell, hogy az előtte lévő modokban helyre rakjon mindent. Nem tudtak dolgozni a több Modon mert előttük lettek telepítve, hiába jó a loot sorrend telepítve.
Így most már minden is működik.
Ezekre gondolsz MSI-vel:
- CP2077 crash és:
[Spider Man2 RT Shadows and Reflection issue with RTX5070TI (driver: 572.60 and 572.46)]
Ezek mind megszűntek a PRIME-al is és most a TUF-al révbe értem.
-
Nagynozi
aktív tag
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
válasz
tibaimp #2385 üzenetére
Eszközkezelő, vagy GPU-Z. Ami MaxxDamage-nél 24DC.
-
westlake
félisten
válasz
tibaimp #2379 üzenetére
Mindenkinek abból kellene kiindulnia, hogy minden működni fog normálisan. Én sosem értettem ezt a "használjunk régi verziót" dolgot. Nem akkor kell másik verziót kipróbálni (régebbit), ha valami nem működik normálisan? Nekem ez tűnik teljesen logikus folyamatnak. Egyébként a 4070 Ti Super-ből kétféle van, és ha te már az újabbat (másik mag) kapod, akkor eleve nem is tudsz annyi verziót kipróbálni. Ha minden igaz, akkor a DEV_2689 az újabb, a DEV_2705 meg a régebbi.
-
westlake
félisten
válasz
tibaimp #2363 üzenetére
Jó kérdés, számomra sosem volt egyértelmű, hogy pontosan mi a különbség ezek között, de nagy általánosságban azt szokták írni, hogy aki csak játszik, annak nem kell foglalkozni a másik kettővel. A Studio, meg az RTX verziók a tervezőknek, meg azoknak való, akik munkára használják a hardvert. Játékos szemmel nézve a dolgot, nem hiszem, hogy ezekkel a verziókkal több FPS-t lehetne elérni a játékokban.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
tibaimp #2336 üzenetére
Lehet az lesz, mert ez a progi (Experience) bezavar az egyik fontos (Obsidian "Clevo") progimba.
Konkrétan a GPU tempet nem írja ki és a %-os használatot sem ha jól emlékszem (de csak az a program!)
Aztán Updatelnem kell a Drivert újra és és újra jó... de ha nincs ami jelezze, hogy van új driver (töltsd már le) akkor a program se zavarodik be (gondolom én)Igen, HDS az alap (már elég régóta, talán még IDE HDD-s időkből ragadt rám ez a szokás..)
Amúgy az a 4 mind M.2 SSD -
Trailblazer
veterán
válasz
tibaimp #2295 üzenetére
No tehát így fest a szemetelés. (2 napig nézhető meg itt ez a kis video, utána törlik. YouTube-ra nem akartam feltölteni.)
-
ron8
senior tag
válasz
tibaimp #2207 üzenetére
Megcsináltam, a probléma eltűnt, köszönöm a tippet
. Viszont furcsa dolgokat művelnek a játékok, iszonyat szaggatnak az első fél percben, ami aztán megszűnik. Plusz így is van hogy mintha mindenféle művelet meghalna, és kidob az asztalra, akár filmnézés közben is, mphcp-t használok madvr-al, ami nagyban kihasználja a vga teljesítményét. Viszont amikor valamilyen teszt programot futtatok azt hiba nélkül végig viszi..
-
core i7
addikt
válasz
tibaimp #2150 üzenetére
Hiába az új kényelmi funkció én maradtam ennél.Berögzült ,látom ,Biztosabank érzem. De ha westlake kollega ezt javasolja. Akkor nyílván gyorsabb.
Szerintem ne keverd a kettőt ,ha nootbok akkor nootbook nem nyom már sokat a latba.
Lehet ,hogy ugyanaz a kód. De Lehet nem fogja felismerni vagy ilyesmi a hardvert -
csiby222
aktív tag
válasz
tibaimp #2130 üzenetére
Megnézted mi van a mappában? Ott van a DXCache gondolom van játék ami Shadereket számol pl: a CoD WZ is ilyen na az oda menti a kiszámolt fájlokat. Minél több ilyen játékkal játszol annál nagyobb lesz.
Amúgy kitörölheted nagy problémát nem okozol vele max megint ki kell számolja a Shadereket. -
Dtomka
veterán
válasz
tibaimp #2122 üzenetére
3070 ről is váltanék ha nem lenne 300 k fölött a kiszemelt és emiatt inkább a többi alkatrészt fogom lecserélni.
4070 vs 4070 ti
Válaszd azt amelyik Neked szimpibb, a 4070 ti időtállóbb -
westlake
félisten
-
cyber86
őstag
válasz
tibaimp #2007 üzenetére
Ilyet olvastam én is, hogy 2 monitornál már nem kapcsol le. Elvileg 170-en megy mindig csak ami érdekes, hogy mikor megvettem a monitort akkor nem vettem észre ezt a jelenséget hanem pár napja mikor 1xre jött ki win update meg a 527.37 nv driver. És a másik, hogy 1080p-n leveszi a teljesítményt idlebe 170hz-en 1440p-be meg csak 165hz alatt de öcsém monitora 165hz-es és ott nem jelentkezik a probléma
-
Dtomka
veterán
válasz
tibaimp #1991 üzenetére
Ha kárt csinálnak akkor mi értelme a létezésüknek? Van konkrét tapasztalatod vagy csak ezt gondolod? Értékelése (több oldalt is megnéztem) ~4.5, ez az érték az csak számít valamit.
#1992 csiby222
Örülök, hogy neked nem okozott problémát, lehet csak a 30xx sorozatot érinti. -
-
-
törölt tag
válasz
tibaimp #1827 üzenetére
Homlokra csapósan egyszerű a megoldás.
A nem Steam-es játékokat is hozzá lehet adni a Steamhez. Így ha Big Picture módban indítom a Steam klienst és átteszem a másodlagos képernyőre, akkor a tévén kényelmesen tudom kezelni a kontrollerrel. Amikor elindul a másodlagos képernyőn a Big Picture mód, akkor az lesz az elsődleges képernyő, a kliens automatikusan megcseréli a kijelzőket és ott fognak indulni a játékok is.
Ami fura volt, hogy pl. AC Black Flag-nél akadozott a kép és leesett az fps 40-re néha, de majd még tesztelek, késő este már nem próbálkoztam sokat.
Közben rájöttem arra is, hogy a megnövekedett pixelszám miatt a fogyasztás is nagyobb, max terhelésnél egyenesen arányosan növekszik. Úgyhogy úgy tűnik maradok a 1080p felbontásnál még egy darabig. -
törölt tag
válasz
tibaimp #1818 üzenetére
Hát, próbálkozom, hátha valaki tudja a megoldást.
"A 1440p-vel az lehet a gond, hogy a FHD-nak vagyis a 1920x1080-nak nem egész számú többszöröse..."
Maga a kép nem lesz torz, mert a képarány ugyanúgy 16:9. Inkább arra gondoltam, hogy mondjuk élsimításnál nem lesz sima, esetleg recés lesz, vagy a méretezés miatt furán fog kinézni bármi is? -
westlake
félisten
válasz
tibaimp #1799 üzenetére
Nem mondta, hogy pontosan melyik verzióval próbálkozott. Lehet, hogy valamelyik régebbivel. Egyébként a nem kompatibilis nem azt jelenti, hogy nem normálisan működik. Ha jól tudom, elindul a keretprogram, de kiírja, hogy nem támogatott az operációs rendszer. FÖNÖK: ha végképp nem akar működni a telepítő (kellene neki), akkor add hozzá manuálisan a drivert.
-
-
westlake
félisten
válasz
tibaimp #1764 üzenetére
Nem távolították el, csak ennyire dinamikus a letöltési link. Itt egy másik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W