Új hozzászólás Aktív témák

• ImI87

őstag

válasz mad1 #8164 üzenetére

Kiváncsi vagyok én erre..........
    A memóriára szerintem nem változik, mivel az 55nm nem a ramokra vonatkozik, szal ilyen téren nem lesz változás.........
    A mostani jófajta 280-asok elmennek 720-730-ig, talán az újak fogják bírni stabilan a 750-et, de ezért remélem, hogy többet is. (és persze az ehhez tartozó shader órajeleket.)

A fogyasztás meg a hőtermelés majd kiderül, de szerintem csodákat nem lehet várni. Attól tartok, látva a 9800GTX éss a 9800GTX+ példáját, hogy minimális lesz a különbség. Egyedül az ára fogja megmondani, hogy érdemes lesz-e venni ilyat. Inkább azért lesz jó a GTX290, mert talán lenyomja a megmaradt 280-asok árát, de ez nálunk úgysem fog jelentkezni, mert gebasz van. :( Kis szerencsével visszaállhatnak a 100-110K körüli árak....

De máskor már szokott lenni sokkal több hír, konkrét specifikációk. Elvileg 2-3 hét múlva jönnek, és még mindeg csak annyit tudunk, hogy leszenk..... Nem tetszik ez nekem, lehet nem is lehet kapni karácsony előtt, főleg nálunk........

Túl sok a lehet meg a talán, ez pont tükrözi az új kártyák körüli dolgokat. :U

Új hozzászólás Aktív témák