- votlage71: Kábel menedzsment
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImI87
őstag
Kiváncsi vagyok én erre..........
A memóriára szerintem nem változik, mivel az 55nm nem a ramokra vonatkozik, szal ilyen téren nem lesz változás.........
A mostani jófajta 280-asok elmennek 720-730-ig, talán az újak fogják bírni stabilan a 750-et, de ezért remélem, hogy többet is. (és persze az ehhez tartozó shader órajeleket.)A fogyasztás meg a hőtermelés majd kiderül, de szerintem csodákat nem lehet várni. Attól tartok, látva a 9800GTX éss a 9800GTX+ példáját, hogy minimális lesz a különbség. Egyedül az ára fogja megmondani, hogy érdemes lesz-e venni ilyat. Inkább azért lesz jó a GTX290, mert talán lenyomja a megmaradt 280-asok árát, de ez nálunk úgysem fog jelentkezni, mert gebasz van.
Kis szerencsével visszaállhatnak a 100-110K körüli árak....
De máskor már szokott lenni sokkal több hír, konkrét specifikációk. Elvileg 2-3 hét múlva jönnek, és még mindeg csak annyit tudunk, hogy leszenk..... Nem tetszik ez nekem, lehet nem is lehet kapni karácsony előtt, főleg nálunk........
Túl sok a lehet meg a talán, ez pont tükrözi az új kártyák körüli dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest