Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
Üdv!
Most készülök kártyát cserélni, szeretném, ha a téli hónapokon "röccenésmentesen" futna minden A száraz adatok szerint egy HD4870 lenne a legjobb vétel, de elég sokat olvastam a hűtési problémáiról így elbizonytalanodtam (nem szeretnék hűtést cserélni!). 1680x1050-en játszanék az adataimnál lévő géppel. ZOTAC 260, vagy 280 lenne beszerezhető számomra, megéri a csúcskártyáért kiadni 70K-t? (260 csak 50k lenne)
p.s.: mennyire igaz az, hogy ezeknek a kártyáknak sokkal jobb a ref. hűtésük, mint az AMD kártyáinak?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
válasz laragirl83 #5895 üzenetére
Na pont meg is kaptam a priviben feltett kérdést
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
válasz Beowulf_78 #5954 üzenetére
ZOTAC 260 GTX újonnan 49,9K Most úgy néz ki, hogy szombaton ilyen érkezik, 4giga Corsair társaságában
-
Motion_Blur
félisten
válasz schwartz #5957 üzenetére
Csúcs? 260-as szerintem nem csúcskártya, de még a 280-as sem. Egy GPU-s kártya (vagy 1 kártya) sajnos már nem elég mondjuk egy fullHD-hez, szűrőkkel talán 1680-hoz sem. Ha hülyeséget írtam, üssetek
Beowulf_78: tiszta
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Kérdésem lenne, bár kicsit off:
2x1GB ram milyen játékhoz nem lesz elég 1680x1050-en? Csak a Crysis fog szaggatni? Mert akkor inkább kihagyom a 4gigára váltást (amúgy se nagyon van kedvem 64bites Vistát rakni...) és veszek egy 280 GTX-et.
-
Motion_Blur
félisten
Ha "Isten" is úgy akarja, vasárnap reggel már egy ZOTAC GTX 280-at fogok nyüstölni
-
Motion_Blur
félisten
Elkezdtem megvásárolni a jobb játékokat, hogy mire a kártya ideér, a bőség zavara várja
-
Motion_Blur
félisten
Végre felcibáltam a Warheadet. Most egy 256MB VRAM-al rendelkező kártyám van (HD3850), és csúnyán szaggat a játék. Átlagoson még élvezhető, de amint felrakom játékos szintre, leesik az fps 15 környékére és szinte folyamatosan szaggat, kilépni 10 perc alatt se sikerült. (felb.: 1680x1050)
A GTX 280-nál más lesz a helyzet az 1GB VRAM miatt, vagy ez a szaggatás teljes mértékben rendszermemória függő, és meg fog maradni?
joshua7: inkább spórolok 16K-t
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz bombi1986 #6088 üzenetére
Nagyjából annyi a különbség teljesítményben, mint árban.
HD4870: 57K
GTX260: 50KA 260 viszont jobb tuning potenciállal rendelkezik és komolyabb rajta a hűtés is. De tegnap épp ebből a kérdésből alakult ki a háború, szerintem olvass vissza
-
Motion_Blur
félisten
válasz laragirl83 #6120 üzenetére
Köszi a választ és a képeket is
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
válasz Beowulf_78 #6152 üzenetére
De gonoszak vagytok
-
Motion_Blur
félisten
Egyébként annyi időm volt, hogy beraktam a kártyat, felraktam a drivert és futattam egy Vantage tesztet. 10.000 pont küröl kapott a GPU, proci 52xx asszem. Physix off ofkorsz. Totál asszem 83xx pont lettt.
Viszont a kártya annyi forró volt, hogy megégette a kezemet Mérni nem volt időm semmit... majd holnap
-
Motion_Blur
félisten
Egyébként a 8pines csatiról nem gondoltam volna, hogy 4 molex csatit lefoglal. Igazából Gianni magyarázta el, hogy mi merre meddíg a bekötéssel kapcsolatban és azt mondta, hogy elég sok tápnák van már 8 pines csatija. Mint utóbb kiderült, nekem is van. De a biztonság kedvéért a 4 molexes megoldást választottam. Nálatok ez hogy működik? Táp sima 8pines csatiját rákötöttétek a kártyára azt csá?
boogie84: katt
mod: egy kis plussz info: ez a zotac 70k-s akció nem fog sokáig tartani, sőt...
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Ebből a sorozatból az 550-es van nekem. Itt fel van tüntetve egy olyan csatoló, hogy: 8 pin CPU connector.
Nekem az most teljesen szabad, ezt ráköthetem a kártyára a 4 molex helyett? Nem fog valami elszállni?
[ Szerkesztve ]
-
-
Motion_Blur
félisten
válasz laragirl83 #6286 üzenetére
Nem lehet, hogy a táp kevés?
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
Megnéztem Warhead-et 1680x1050 khhmm.. hát azért csücskös Mindent fullra raktam (noAA) és úgy ment átlag kb. 25 fps-el zúzásban 18 kb. És a dzsungelbe beérve érdekes képi hibák fogadtak
Kártya alapon volt, venit 90%-on (a hangjára inkább most nem térnék ki...), proci 3.3-on. Nem tudom mi volt sok, vagy kevés: 10 perc játék után fagylalt, majd restart. Most próbálgatom többi játékkal, semmi gond. Ez gondolom valami Crysis/driver fogyatékosság lehet
P00By: produkálni kellett a hibát valahogy
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Szerintem is driver gond, mert a kártya nem gondolom hogy hibás lenne. Vantage-ban GPU Score 11k fölött van és ott nincs semmi hiba, szal a kártya tuti nem hibás (kopp-kopp).
laragirl83 nem már!!
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz laragirl83 #6317 üzenetére
Most szedem dmark06-ot, olyan régen használtam már, hogy nem tudom, melyik patch a legfrissebb hozzá most a v102-es installert töltöm. Kell még valami patch, vagy ez így ok? Sry az offért..
-
Motion_Blur
félisten
Hát ez a 06.. vicc azért lefuttattam 3x egymás után, hogy teszteljem a kártyát. Nem hibázott, de a pontszám az tényleg vicc kategória Vantage-ban procitól független a GPU Score, de itt...LOL
-
Motion_Blur
félisten
válasz laragirl83 #6327 üzenetére
Én már azon túlvagyok
-
Motion_Blur
félisten
válasz laragirl83 #6335 üzenetére
"celeron 300A@450-el kezdtem OC pályafutásom"
Az nekem is megvolt, bár a kezdet egy 75MHz-es AMD volt ja jól emlékszem 90-re húztam
-
Motion_Blur
félisten
Procit visszavettem 3,25GHz-re, kártyát alapra, Warhead pedig: 1680x1050, minden játékos. Így absz. nincsenek hibák, és a játék is teljesen folyamatos 30-60 fps, egyszer sem szaggatott be eddíg Csúcson már valszeg kevés a proci és a ram
ja és a Vistám is egy trágya, nem ártana újrapakolni...
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Warhead fullon, fix 40%-os hűtéssel nyitott háznál, 20 fokos szobában...
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
Ma ránézem talán a Vantage-ra, mert amit itt írtok órajelket, nekem nem nagyon sikerült elérnem 700-as GPU-t, és 2400-as memóriát próbáltam, de csúnya fagylalt lett a vége Viszont lehet, hogy proci miatt volt, mert restart után kékablakot írt ki a Vista
-
Motion_Blur
félisten
Mitől "nyöszörögnek" ezek a kártyák? 8800GTS-emnél is azt tapasztaltam, ha 3D-s alkalmazást indítok el, hangot ad ki a kártya. Ezt a hangot betöltéseknél hallom leginkább, utána a felpörgő venti hangja már elnyomja. Okozhatja a jelenséget elégtelen hűtés?
Mintha régebben egy Abit lapomon a kondik ciceregtek volna így
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest