- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Butcher82: Retro - műanyag fehérítés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Bundás kérdése igazából nem ilyen egyszerű, csak itt nem fejtette ki annyira hosszan, mint a HD48-asok topikjában.
A kérdés lényege az, hogy elképzelhető-e, hogy a R700 ellen elindítsanak egy GX2-t.
Mivel, hogy a HD3870X2 ellen is indítottak GX2-t.
Azt hiszem így már egyszerűbb megválaszolni a kérdést.
-
Bundás22
őstag
szerintetek lesz ebből kétmagos (GX2) változat?
-
ImI87
őstag
Elnézést, már látom, hogy fentebb linkelték........
Viszont nem kéne átnevezni a topikot GTX 260, és GTX 280 címre ?
ImI
-
ImI87
őstag
Üdv emberek!
Most találtam, elvileg hivatalos infók: [link]
Sok fenti kérdésre benne van a válasz.......
Ha igazak a dolgok, akkor alapból benne lesze PhysX, ami már Cuda néven fog tovább élni. Jobb is így, hogy megvették a céget, és a tehnológiát egyszerűen belepakolták a kártyába.ImI
-
Laraxior
titán
válasz
Interceptor #192 üzenetére
egy kártya a tuti...én is vártam az enyémmel,meg is érte,és még várni is fogok az eladásával.
-
Interceptor
addikt
akko a 8800GT SLI félrelépés lenne?
-
r-chee
őstag
Én amondó vagyok, hogy ha 3 feltétel teljesül a 9900GTX-el kapcsolatban (ha így fogják egyáltalán hívni) akkor meg fogja érni:
1. Minimum 2-szer gyorsabb lesz mint a 8800GTX.
2. Ugyanúgy, vagy kevésbé fog melegedni mint a 8800GTX.
3. Az ára 150E FT alatt lesz sz*r kis országunkban.Ha mindhárom meglesz, akkor fel lehet rá nézni, ha nem, sz*rni rá meg nVidia-ra nagy ívből, hogy a ráncfelvarrott VGA-inak és chipjeinek a ráncfelvarrott változatait árulgatják, amik alig hoznak vmi újítást (bevételt annál többet az NV-nek....).
Ilyen semmitnemérő, és később parasztvakításba torkolló hírek-bejelentések-és majdani kártyatesztek olvasásakor csak elfordítom a fejemet enyhén jobbra, és a 8800GTX-emre pillantva elégedett mosoly telepedik meg az arcomon, ami azt sugallja, MEGÉRTE
.
-
janos666
nagyúr
Egy érdekes táblázat a másik topicból:
[link] -
kovecses
aktív tag
Ezek szerint ilyen kártyám sem lesz,most a 9800 gtx-el kihúzom addig még meg nem jelenik végre az új architektúrájuk.
-
Laraxior
titán
nem nem.... kettő lesz...
szintén innen: "Ezzel egy időben az Nvidia újdonságairól is napvilágot láttak a legújabb értesülések. A nagyvállalat következő generációs, GT200-as GPU-val felvértezett egységei GeForce GTX 260-as és GeForce GTX 280-as típusjelzéssel kerülhetnek forgalomba. A két modell közül természetesen a GeForce GTX 260-as lesz a gyengébbik modell. A furcsa névválasztást megmagyarázza az Nvidia nemrégiben kiadott nyilatkozata, amelyben hangot adnak a ténynek: a cég videokártya kínálata túlságosan nagy és túlságosan zavarbaejtő a vásárlók számára." -
Myers
senior tag
500 dolcsi, és ebben van 240 Stream Proci? A 280-as milyen lesz?
-
Relic81
tag
Geforce GTX 280 to launch on June 18th
[link] -
-
Laraxior
titán
-
leviske
veterán
válasz
Laraxior #164 üzenetére
Szeptember-október. Szegény ATi, mire kihoz egy ütőképes kártyát a GT200 ellen, addigra már mindenki bevásárol nV-ból.
Bár reppentek fel hírek, hogy június végén érkezik, de ez nem valószinű. Még a HD4870 is csak paper launch lesz Júni 23.-án. Csak a HD4850 érkezik meg a június folyamán (18.-án).
Egyébként azt nem értem, hogy akkor elvileg a 200-as családnak csak felsőkategóriás tagjai lesznek?
Nem mintha venni akarnék nV-át... csak érdekesnek találom a számozást.
Az legalább biztos, hogy aki kártyát akar venni és nincs annyira képben... az már nem fogja tudni, hogy mi, merre, hány méter.
-
Laraxior
titán
a két GPU-s nVidia kari mikor érkezik vajon? Márhogy egy nyákon...
-
Laraxior
titán
nah akkor oda a 4 karakteres név
Szóval akkor újra GeForce 2
-
Relic81
tag
Lassan át lehet nevezni a topicot is
-
Relic81
tag
GT200 is GeForce GTX 280
Nvidia has dared to make a drastic move in its naming convention. According to several sources close to the company, the new flagship chip codenamed GT200 and D10U-30 and D10U-20 will end up with Geforce GTX 280 brand for the faster card.
There will be one more branded as Geforce GTX 260 and this would be the one that many believed will be branded as Geforce 9900GT.
The launch is scheduled for the 25th week of the year and it should take place between 16th and 20th of June. The name comes after Roy Tailor the Vice President of The way its meant to be played said that Nvidia’s names got a bit to complicated.
We remember that John Byrne, Vice president of graphics, said the same as ATI lost its XT and PRO suffixes in its names. We believe that Nvidia learned from ATI that this actually did help and therefore they are doing the same, the bigger number means better, at east in their three digit brands.
After several sources leaked some pictures of the GT200, HKEPC reports about the final name. According to this the GT200 GTX will be called "GeForce GTX 280" and the GTS version "GeForce GTX 260".
[link] -
janos666
nagyúr
Én játszogattam kicsit a beállításokkal, és a tényleg a shadow detail szívja legjobban az FPS-t, ha minden mást very highre tolsz már úgy se olyan vészes a játék. (illetve nekem GTS-en még nem játszható, de ha a többit leveszem very highről highre sokat nem javul a dolog, ha meg minden medium szerintem inkább XP alól mindent highre...)
-
tdd587
őstag
válasz
Laraxior #141 üzenetére
Q6600 (2.4GHz, azaz alapon), 4GB RAM (800MHz, azaz alapon), 8800GTX OC, GeForce 175.12, 1920x1200 (Samsung 244T), Vista x64 SP1, Crysis 1.2 patch DX10 módban indítva, minden High, kivéve fizika meg hangok, meg víz (meg talán még valami) az Very High, a shadows Medium, bár lehet felesleges volt butítani, de valamiért emlékeztem rá még novemberből, hogy elég sokat lassít, de akkor csak a benchmarkot nézegettem és nem játszottam.
AF-t és AA-t természetesen nem állítottam, gondolom az ilyenkor off. Az AA nagyon nem hiányzott, inkább a tűéles kép, mint az elmosott élek, de ez egyéni. Az AF-et így utólag meg kellett volna nézni valóban, hogy mi mennyi.
Ennyire emlékszem, meg hogy a havas részektől kezdve valóban szaggatni kezdett néha, de nem vészesen, mert akkor nyílván agyonlőttek volna és piszkáltam volna a beállításokat. De nem tettem.
És mielőtt hogy, hogy nem belémköt valaki a full HD jelentése*: 1920x1080p, a BD-n ehhez jön a 24frame/sec képsebesség. A fenti leírásban őszintén szólva semmi meglepőt nem látok, a játék pedig tényleg nagyon-nagyon szép rengeteg helyen.
* ugye igazából nincs is ilyen definíció hivatalosan.
Ellenőrző kérdés: mennyit buktam azóta a konfigomon???
-
Myers
senior tag
Nem értem mit szarakodnak ezzel a 65nm-el. Az atinak is a TSMC meg az UMC csinálja a GPU-kat, és nekik már rég 55nm-en.
Akkor ezt miért nem lehet?
-
Hando
tag
Hu a fél év az kimaradt nálam akkor nem irtam semmit !
A fenti cikk végén azt irják hogy több forrásból is ugy tudják hogy lehet már juniusra kihozzák a kártyát vá legyen igazuk de jó lenne pár konkrét hír meg hogy az első kártyák 65nm-s lesznek de a késöbiek már 55nm-ek ez jóhír ! -
Sárpac
nagyúr
Mennyit fog zabálni az új dög?
65nm lesz? akkor lesz vagy 200Watt! -
Hando
tag
Hagyátok szegényt lehet igazat mond men látta senki a gépét vagy pedig AA és AF-nélkül sima high-on lehetséges nem tapasztalatból irom hanem olvastam tesztet meg véleményekből szűröm le de akkor is kell egy 9800gx2 szvsz!
-
TazLeacher
nagyúr
Hogy egy aláírást idézzek a PH!-ról: a konfigodat aláírásba írni olyan, mintha kiakasztanád a mobilodat a nyakadba. Nem biztos, hogy pont így volt, max keresd meg, hogy kié.
Azt a CPU+VGA+monitor összeállítást én is várnám, amin Te végignyomtad FULL HD-ben a Crysis-t...vagyis végig lehet nyomni, max egy kicsit lassabban, mint a többiek. Az én gépem is elbírná, csak azt már úgy hívják, hogy képregény...
-
Laraxior
titán
válasz
biggamer #139 üzenetére
nem titok,csak gondoltam már fenn volt
De ha nem akkor tessék nagyközönség: ájponponthutdd587: megoszhatnád velünk a konfigod... végignyomtad fullHDben...ahham.. gondolom a graf felbontás meg minimumon volt,és még a gránátot sem láttad hogy hajítják.
-
tdd587
őstag
válasz
janos666 #133 üzenetére
Nem régen vettem új gépet, úgyhogy végignyomtam a crysis-t full HD-ben, nekem megérte, és nem számoltam ki, hogy azóta mennyit buktam rajta, mert használom fél éve a gépem, tehát semmit, akkor az volt, most meg már más van.
Csak... érdemes lenne átolvasni egy hifis fórumba, hogy ott mi van, ha kiderül, hogy valaki tényleg vett egy haszongépjármű árából egy hangfalat. Hűha, és nem de sz*r, mennyit fogsz ezen bukni...
Maradjunk annyiban, hogy itt gyorsan kivettem az aláírásból a konfigot. Pár ezres ráfizetéssel ráadásul mindig a toppon lehet maradni.
Mindegy, csak azon méláztam (amíg ki nem moderálnak innen), hogy ha már a hobbynak sem örülünk, akkor mégis minek?
Üdv,
tdd587
-
Laraxior
titán
úgyfest 499$ lesz a 9900GTX... lehet már volt,most láttam a hírt
-
Hando
tag
válasz
janos666 #133 üzenetére
Húú ez nagyo komoly iromány és nagyon sok igazság és tény van benne! Valami ilyesmire gondoltam én is nincs autom ezért nekem semmi örömet nem okoz egy kromfelni mire használnám asztallap tartónak abba mi olyan jó
vagy mért drogozak vagy igyak drága piákat amikor az csak 1x okoz "örömöt" eltúlozva ugyan de ha töbször élek ezekkel ugyan ott vagyok mintha lenne egy jó gépem ami lehet több örömet okoz ,de ezt mindenki máshogy látja mert mindenki más erről még lehetne vitatkozni! Amugy én abba a kategotiába tartozom most hogy elfut épp minden mármint az uj játékokból és élvezem így is crysis 800x600 lowba de így is szép ha majd uj gépem lessz akkor még1x végigjátszom hogy milyen ultra high-on!
-
janos666
nagyúr
Van akiknek örömet okoz ha egyáltalán elindul a játék és valamilyen beállítással játszható és szórakoztatja őket míg végigjátszák low vagy ultra grafon (az nem érdekli, nem is piszkálja a beállításokat ha elindult és nem szaggat).
Van akinek nagyobb örömet okoz ha történetre ugyan szarabb, de szép kinézetű játékot tolhat végig és élvezi a látványt még akkor is ha unja már a zombiirtást/kalandozást, stb.
És utóbbi esetben fennál még az is mikor kijön egy játék aminek a története is érdekel és még a grafikája is szép, sőtt, a géped viszi highest grafon, nagy felbontásban, AA/AF minden. Élvezed a játékot és gyönyörködsz a képen mikor épp nem történik sokminden.Van aki azzal frusztrálja és stresszeli magát hogy épp olyan gépe legyen ami legkevesebb pénzből a lehető legjobb beállításokkal futtatja az aktuális játékokat amiket végig szeretne tolni. Van aki megengedhet magának egy drága VGA-t és akkor tuti mindennel tud majd játszani (kivéve Crysis szerű dolgok amikkel meg kell várni a következő csúcskártyát.)
De itt is nagy a szórás, van akinek relatíve sok pénze van szórakozásra (és költi is drága kocsira, motorra, bútorokra, piára, drogra, amit épp akar), mégse ítéli úgy hogy a számítógépre megérné 100ezreket költenie, mert az nem akoz neki annyi örömöt egy 3850-es mint egy üveg vodka vagy annyit egy 9800GTX mint egy adag LSD, vagy egy új krómfelni a kocsijára többet ér mint egy komplett high-end gép...Én jobban sajnálom azokat akik szeretnék highban futtatni az új játékokat csak nincs pánzük drága VGA-ra mint azokat akik kibasznak 400k-t egy gépre amit ki se aknáznak megelégedés terén. (tehát magukhoz mérten sokat adtak ki a zsebükből, de nem okoz nekik annyi örömet mint ha másra költöttek volna ugyanenyit...)
Azokat meg kicsit "butának" (nem hülyének, de nem is túl okosnak) tartom akik megengedhetnének maguknak egy drága VGA-t és okozna is annyi örömet nekik mint ha másra költik el ugyanazt a pénzt, de azt mondják: Nem leszek hülye hogy 70k-ért veszek olyan kártyát ami csak másfélszer gyorsabb egy 35k-ért kapható VGA-tól. Addig boldogok míg elkönyvelik milyen okoksan cselekedtek és a legjobb ár-érték arányú alkatrészt vették, csakhát élveznék ők igazából ha nem csak kiegyensúlyozott beállításokkal hanem Full-HD-ben AF-el, vagy csak 1680-ban de AA-val tolhatnák a kedvenc játékukat max grafon, nem kéne egy két beállítást visszavenni, vagy tűrni hogy néha be-be lassul.
Ha nem okoz örömöt fullhd-ben maxon játszani véletlen se költs annyit a gépre, de próbáld ki egyszer és ha úgy érzek neked is örömöt okozna és van rá pénzed is, sőtt, többet ér mint egy új felni/kétrekesz drága whisky, stb. ne habozz...
-
tdd587
őstag
1. Én mondjuk továbbra sem értem, hogy másokat miért zavar ha valaki éppen drága HW alatt irogat a fórumba. Mert biztos vérpistike meg apuci, meg annyi pénzt nem is lehet keresni.
2. A másik, ami nagyon irritáló, hogy ha már drága volt és tényleg jó az alkatrész, akkor jaj de nagyon örülünk, hogy mennyit fog bukni rajta.
És persze sosincs vége, mert 1 + 2-ből következik, hogy:
3. Mégse örülünk, mert az aljasnak megint lesz pénze a következő csúcs konfigra is, lásd első pont.
Az egészből nekem az jön ki, hogy aki vérpistikézik, az mindig boldogtalan és halálosan frusztrált. De akkor mire jó ez a hobby?
(A crysis-t pedig aztán elővenni újra, amikor megjön a kártya, Very High, full HD és miegyebek... mert az úgy finom. Felrázva, nem keverve...)
Üdv,
tdd587
-
-
DroneZ
aktív tag
kevés információmorzsák, de laglább a hűtés látszik...
asszondod 2 8 pines csati???
ez mennyit fog zabálni??? atyaúristen...
Hando: nem akarom továbbvinni ezt a fonalat csak egy gyors válasz.... a gazdagok sem vesznek meg mindent ami felesleges, egy megszállott kocka/gépfüggő tuti, hogy addig kuporgat/vagy épp nem kuporgat, hogy meg tudja venni. többi őt nem igazán érdekli szvsz.
-
Hando
tag
Huu már nagyon várom ezt a 9900gtx-t eddig talán a 9600 és ez lessz a legjobb kártya a 9-s száriából!
kicsi off: olvastam itt a egymás gyikolászó hsz-ket és szerintem mind2-nek van valami igaza de nem sok mind1!
Nekem van egy olyasmi elvem hogy amit megveszek az akkor a "legjobb" legyen és akkor több ideg tudom használni csak sajnos azt meg kell fizetni (ha valmiért kiadok ennyi pénzt az akkor normális cucc legyen) így voltam anno a mostani gépemmel több mint 3 éves és még mindig tökéletes amikor megvettem nem volt olcsó de nem kellet 1 év mulva lecserélnem és még minden ujjab játék is elmegy rajta (amd 3800+ 6800gt 2gb ram asus a8n sli alaplap).Ebből arra akarok kilyukadni hogy nem csak atomul gazdag emberek vehetnek meg egy ilyen kártyát (mert ez megy minden topikba az olvasható ami drága arra aztmondják hogy ezt is gazdagoknak tervezték ez annyira irritál amit nagyon akar az ember azt ugy is megtudja szerezni ha tényleg nagyon akarja) és is rakok félre pénzt már egy ideje és akkor megint vehetek egy olyan gépet ami akkoriba a legjobb ezt most azért irtam le mert én is a 9900gtx-re várok hogy megjelenjen mert akkor veszek uj gépet és tuti ilyen lessz benne és nem vagyok egy gazdag ember hanem átlagos dolgozó ez a véleményem! off vége -
janos666
nagyúr
válasz
Andras828 #119 üzenetére
Annyit mondtak hogy lesz és sok áramot fog zabálni.
Állítólag egy duplázott G92 lesz (ugyan olyan lesz mint a G92, csak mindnből(!) kétszer annyi...), de én még pl. titkon remélem lesznek nagyobb újítások, pl. dx10.1, és kicsit pofáraesnek akik azt hitték az nvidia DX10.0-val vonul ki a VGA piacról. (és persze nem vonul ki)Hmm... Mire jó az a kis pöcök a képeken? Nemtán kapunk egy beépített hibrid TV tunert amiről már rég álmodtam hogy VGA-k alapfelszereltsége legyen?
Szerk: Nem, ez hülyeség, ahhoz jobb lenne egy sima koax csatlakozó a hátlapon.... -
Andras828
tag
Valahol az NV bejelentette már ezt a kártyát? Szóltak róla valami konferencián esetleg? A játékok beli teljesítményen kívül milyen újításokat fog előreláthatóan hozni?
-
Bundás22
őstag
azta hétszázát ezt nem gondoltam volna
én abból indultam ki h ami látványos játék megjelent ezekre a mai konzolokra egy mai átlaggép szépen viszi(AC, Turok, NFS...), tehát úgy fejlesztik h elbírja az ikszbox meg a pléjsztéjsön
ami pedig csak sz.gépre (crájzisssz), sokat kell optimalizálniuk h elfusson rendesen az xboxon
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Bundás22 #107 üzenetére
Nézd csak!
Mellesleg multhéten láttam médiaMben a kiállított Xbox360 és PS3 valamelyikén Crysis trailert futni. Nem tudom melyik konzolról ment de a grafikán látszott hogy alaposan "konzolosítva" van. Egyelőre elég hitetlenkedve kezelem, hogy valóban meg fog e jelenni. -
tdd587
őstag
Sziasztok,
Azért nagy-nagy szeretettel várjuk, hogy végre valami csúnyán lenyomja a 8800GTX-et. A két GPU-s megoldások egyelőre nem túl szimpik, nem tűnnek okos megoldásnak.
A Crysis pedig nagyon szép full HD-ban, pedig a very high-t sajnos nélkülöznöm kellett.
Üdv,
tdd587
-
-
biggamer
veterán
Jó lenne, ha abbahagynátok már ezt a személyeskedést, nem erről szól ez a topic.
Ha meg nem bírjátok, akkor ott a Privát, gyilkoljátok abban egymást.
Kicsit fárasztó itt " oldalakon " keresztűl a birkózásotokat olvasni, senki nem kiváncsi rá.Remélem érthetően fogalmaztam.
-
Bundás22
őstag
válasz
TazLeacher #110 üzenetére
Komolyan, hogy valaki ilyen korlátolt legyen. Játszál akkor az 86GT-den, és ne irogass ide ezt írtad, utána meg ezt:
Nem hiszem, hogy egy szóval is lehülyzéztem, becsméreltem, vagy bármilyen formában megaláztam volna a hsz íróját.
nem épp az igazmondás az erősséged, nem érzed két hsz-ed között az ellentmondást? -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Bundás22 #109 üzenetére
Köszönöm, hogy megmutattad, hogyan illik "beszélni", itt a PH!-n, de ha megengeded nekem a szabadságot, én nem a Te stílusodat használnám a továbbiakban sem, inkább maradnék a sajátomnál. Idézd légyszíves bármelyik hsz-emből azokat a szavakat, amivel bunkó voltam. Én idézek egy-két szót a Te hsz-edből:
"bunkó, arrogáns, lekezelő, kis hülye"
A másik, hogy hozzád a kutya se szólt, elolvastam pár hsz-ed, és eddig se voltál szimpatikus, de mostmár végképp van rólad egy véleményem. És, hogy ne érezd, hogy ezt magamra veszem, itt egy hsz-ed része, amit nem nekem címeztél, az én hsz-em elött született, és itt is kiütközik kellemes stílusod:
"krájszisz-t miért nem tudják kiadni a konzolokon?
használd az agyadat"Örülök, hogy ismét kedves voltál valakivel.
És csak a Te kedvedért. Nem fogok bocsánatot kérni olyanért, amit jogosnak éreztem (és továbbra is annak érzem). Nem hiszem, hogy egy szóval is lehülyzéztem, becsméreltem, vagy bármilyen formában megaláztam volna a hsz íróját. A véleményéről alkottam véleményt. Ennyi.
-
Bundás22
őstag
válasz
TazLeacher #108 üzenetére
Nem hiszem, hogy lenne PH!-s pályafututásom, de ha van is, annak nincs köze az említett hsz-hez, a magánéletben elért (vagy általad vélt vagy nem vélt) eredményeimnek meg végképp nincs. Úgy, ahogy Te kikérted magadnak, hogy miért ne alkothatnál véleményt, úgy én is kikérem magamnak a véleményalkotás szabadságát az olyan hsz-ekrő, melyek egy csúcskategórás VGA-t egy 86GT-hez hasonlítanak, és ez alapján kívánják a létjogosúltságát meghetározni.
Komolyan, hogy valaki ilyen korlátolt legyen ezt írtad, bunkó voltál, ahelyett h elnézést kérsz eltereled a szót, meg olyan arrogáns/lekezelő(kis hülye) a stílusod
ebben a hsz-ben is
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Andras828 #98 üzenetére
Ismét leírom, hogy a 9800 nagyon rossz példa volt, mert ugyan arra a grafikus chipre épül, mint a 8-asok, ergo elég nehéz lett volna komoly technikai áttörést elérni vele. (Lehetett volna, csak nem olyan evidens). Ezt a legtöbben előre megmondták.
Nem mondtam, hogy ne kritizáld, csak ne másról beszélj, mert azt mondod, hogy minek egy ilyen kártya. Ha neked nem kell, akkor nem veszed meg. Senki nem tart pisztolyt a fejedhez, hogy meg kell venni.
Egy 8600GT-t hasonlítasz, egy még meg nem jelent csúcskategóriás kártyához, ami előre láthatólag kb. 10-szer annyiba fog kerülni, mint az említett 86GT. Ismét leírom, hogy feltehetőleg azok, akik ilyen kártyát készülnek venni, feltehetőleg nem 1280-ba játszanak (ahogy Te írtad, van pénzük), mert feltételezem arról, aki 150+K-t ad egy VGA-ért, az nem 1024/1280-ban játszik. Szóval ismét ott vagyunk, hogy olyan emberek veszik, akiknek:
A. Van pénze rá, és van pénze monitorra is.
B. Nem kis felbontásban játszanak
C. Éppen ezért nem alternatíva nekik egy 86GT.Ez kb. olyan, mintha azt mondanád, hogy minek ad ki a Subaru megint egy új Imprezzát, amikor a Trabant-tal is el lehet menni A-ból B-be, tehát ugyan azt tudja. Ez igaz, csak lehet, hogy akinek van pénze Imprezzát venni, az nem ugyan arra az élményre vágyik, mint aki Trabanttal utazgat. Nem pejoratív értelemben, ezek szerint neked nincs pénzed (vagy van, csak nem erre költöd) ilyen kártyára, tehát nem Te vagy a célközönség. Miért kell bejönni egy olyan Topic-ba, ahol a fő téma egy 100-200K közötti csúcskártya, és leszólni, mert "a 86GT is visz mindent"? Szerinted adott eseten egy ilyen hozzászólás kinek változtatja meg a véleményét.. Vannak, akik úgy gondolják, hogy megveszik - ők nem hiszem, hogy ettől úgy fogják gondolni, hogy jó helyette egy 86GT - és vannak akik nem fogják - ők meg feltehetőleg ezelőtt sem gondolkoztak rajta. Szóval egy új szériának igen is van létjogosúltsága. Az már más kérdés, hogy megjelenés után, az eredményeket látva kinek mi lesz a véleménye rőla. Akkor majd lehet olyan véleményt alkotni, hogy ez ugyan annyit tud, mint XY kártya, és az X ezer forinttal olcsóbb. De azt kijelenteni, hogy nincs piaca egy újabb csúcskategóriának, badarság. Ennyi erővel egy P3+9200-ason is lehet mindent csinálni, max nem olyan szép, és nem olyan gyors. De nincs mindenkinek pénze állandóan gépet venni, tehát bőven elég egy olyan gép, minek ide 2 magos proci, meg 86GT? Te azt írtad, hogy a tieden minden megy, ami egy ilyen kártyán megy, kivéve a Crysist. Én meg azt írom, hogy a fenteb leírt gépen is megy minden, kivéve 1-2 dolgot, tehát tök fölösleges volt 86GT-t venned.
Nem hiszem, hogy lenne PH!-s pályafututásom, de ha van is, annak nincs köze az említett hsz-hez, a magánéletben elért (vagy általad vélt vagy nem vélt) eredményeimnek meg végképp nincs. Úgy, ahogy Te kikérted magadnak, hogy miért ne alkothatnál véleményt, úgy én is kikérem magamnak a véleményalkotás szabadságát az olyan hsz-ekrő, melyek egy csúcskategórás VGA-t egy 86GT-hez hasonlítanak, és ez alapján kívánják a létjogosúltságát meghetározni.
-
Andras828
tag
Valaki valamilyen biztos infót tud erről az új kártyáról?
-
subpixels
tag
Lol, hasonló hűtője, mint a 9800 gtx-emnek
-
biggamer
veterán
GeForce 9900 GTX Card Design Exposed : [link]
Kicsit áttekinthetőbbek a rajzok.
-
rocket
nagyúr
Kepek a GTX hutojerol.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Bundás22 #100 üzenetére
arról azért ne álmodj hogy 2600XT-n maxon fog menni a farcry2.
szerintem hasonló gépigénye lesz mint a crysisnak. talán picivel jobban odafigyelnek az optimalizációra presztizsből, hogy ráverjenek valamit a crysisra gyorsaságban de nagy különbségre gépigényben nem számítanék.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest