Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Én nem tudom, nVidia driverben állítottam be. Ráadásul a hasonlóan javított megjelenés mellett ugyanannyira lassította is a játékot.
kovsol: Tegyél mellé egy másikat, és meglátod, mennyivel jobb ez a választás.
Minap néztem éppen 650ti Boost SLI teszteket, hát, nem semmi az ár/érték aránya, amilyen csúcskártyákat lefőzött 76k-ért. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vigneau: Megértelek.

-
katt777
félisten
Hát, vazze, ha lesz megint használható gépem, akkor majd küldök képmentéseket.
Annyira még nem rossz a szemem, hogy elnézzek egy AF/NoAF-t, főleg, ha AF ON a távoli objektumok elkezdenek szétesni (mert az AF belecseszett az elmosódásba), off meg nem, akárcsak a patch telepítése után, amikor már nem kellett ehhez a driveres felülvezérlés. (És nem ez az egyetlen program, ahol működik.) Ha elég észrevehető jelekből látom, hogy működik akkor a legkevésbé sem érdekel, hogy miért nem működhetne, főleg, ha ezt csak azért mondják, nehogy valaki megpróbálja, és aztán panaszkodjon a bugokra.

-
katt777
félisten
Még egyszer leírom érthetően: Alapverzióval játszottam anno, nem volt AF, driverből láthatóan megvolt. Vsz. patchben volt, mert attól kezdve kényszerítés nélkül is működött. Fölösleges vitáznunk rajta.

KaiotEch: Gainward inkább a kerülendő kategória. Tapasztalataim alapján én csak GB-ot vállalnék be, de az drága, Leadteknek meg gagyi nV hűtője van. Talán még ASUS, de a Glaciatorai óta nem bízom a ventilátorai motorjában.
-
katt777
félisten
Nálam Rage-ben simán működött a driverből kényszerített AF, még a módok is változtak, lehetett látni. Pl. a távoli kockásodás, amelyet a gyári patch hozott, szintúgy, kisebb AF mellett meg nem. Ezt láttam.
Gainka: Ott, ahol minden 1GB: magas felbontásnál és minőségnél. Már az 560-on is hirtelen visszaesett a grafika sebessége, ha valami durva grafikát ráeresztettem full HD-ben. Igaz, nem minden alkalmazásban (hasonló beállítások mellett), de ez nyilván engine-től és optimalizációtól is függ.
N_A_S: Fogadok, hogy nem!
De akkor én is lemaradtam róla. 
-
katt777
félisten
Tapasztalatom szerint a magas minőségű AA és AF ugyanúgy lassít ma is, mint régen (i5k+GTX560).
Nem akarok sebességet, amit úgysem érzékelni, csak minőséget.
Nekem elég az, hogy a felülvezérlés működik azokban a játékokban, ahol nekem az kell. Rage-ben pl. működött, és ugyanazt hozta, amit az 1GB-os grafikai patch, még a távoli felületek hibája is totál ua. volt magas AF mellett.
Exp-ről nem éppen azt írtátok, hogy a játékot állítja be, és nem felülvezérel?
A lényeg: amíg működik, én maradok a driveres felülvezérlésnél. -
katt777
félisten
A Catalyst profilok akkor nem hatnak a játékokra? Akkor mire föl vannak? Tisztában vagyok vele, hogy a driver egy másik dolog.
Pont AMD-nél fordul elő, hogy egy beállított AA v. AF nem jelenik meg megfelelően egy játékban. A minap néztem be oda más ügyben, és pont ezt olvastam.

Ahhoz képest, hogy a DX nem hagyja, hogy a driver belenyúljon a játékba, egész szépen felülvezéreltem jó párat AMD és nV kártyákon is. Nyilván ez persze nem a szó szoros értelmében belenyúlás, de attól még működik, és mivel a C profilok vagy éppen az nV Exp. csak a játékot tudja befolyásolni (mint te is írod), nyilvánvalóan fölösleges a használatuk. Pl.: Oblivionban vagy HDR van, vagy AA, AF meg egyáltalán nincs. Driverből felülvezérelve mindegyik meglesz, még MSAA-val is, pedig azt a játék nem is tudja.
reggi: Talán nem ahhoz a kártyához való. Nem árt megnézni a honlapon, hogy melyik sorozatot frissítik az adott kártyán belül.
Új hozzászólás Aktív témák
- PowerColor RX 7900 XTX RED DEVIL 24G videokártya garanciával
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 OC Edition 12GB GDDR6
- MSI GTX 1660 ti ARMOR OC 6G hibátlan állapotban eladó
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- 27% - ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Minap néztem éppen 650ti Boost SLI teszteket, hát, nem semmi az ár/érték aránya, amilyen csúcskártyákat lefőzött 76k-ért. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Annyira még nem rossz a szemem, hogy elnézzek egy AF/NoAF-t, főleg, ha AF ON a távoli objektumok elkezdenek szétesni (mert az AF belecseszett az elmosódásba), off meg nem, akárcsak a patch telepítése után, amikor már nem kellett ehhez a driveres felülvezérlés. (És nem ez az egyetlen program, ahol működik.) Ha elég észrevehető jelekből látom, hogy működik akkor a legkevésbé sem érdekel, hogy miért nem működhetne, főleg, ha ezt csak azért mondják, nehogy valaki megpróbálja, és aztán panaszkodjon a bugokra.