- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mans20
addikt
válasz
Trailblazer #300 üzenetére
Remélem akkor hó elején lesz teszt róla,de lehet csak a 650 ti-t veszem,1280-ra biztos elég,csak jó ha van tartalék a kártyába,majd még eldöntöm melyik lesz.
[link] itt van egy írás arról hogy van e értelme 2gb-nek,elvileg a késöbbiekben lehet pár játéknál,csak arról nem ír hogy elöbb elfogy a kártya ereje.
-
trickyy
senior tag
válasz
Trailblazer #299 üzenetére
Azért beszéltem 650-ről, mert azt még megéri venni lehet, hogy akkor annyiért vetted, most Aqua-ba 42k egy Giga 650 Ti, mondom rátok van bízva, de aki 42k-ért 650 Ti-t vesz játszani egy 2 GB-os 7850 helyett, szerintem az nem best buy. Felesleges a 2 GB belőle, ez így van.
Egyébként ne érts félre, nem vagyok AMD párti nekem is volt jó néhány NV kártyám, csak a Ti-t tartom feleslegesnek a sokkal magasabb ára miatt.
-
trickyy
senior tag
válasz
Trailblazer #296 üzenetére
Azért nem kell túlzásokba esni, egy GTX 650 nagyon jó, középkategória, közepes felbontásra. De egy Ti 45k-ért nonszensz, 7850 130W TDP-je, ha sok neked, úgy, hogy kétszer erősebb mint egy 650, az baj. Persze aki nagy NV fan, annak lehet "jó" vétel. Ár-érték arányban egyértelmű, hogy AMD.
-
Mans20
addikt
válasz
Trailblazer #296 üzenetére
Majd még jön a GTX660 SE is,a 7850 ellen,csak hát ismerjük az nv árazását.
-
Kroni1
veterán
válasz
Trailblazer #224 üzenetére
Egyetértek maximálisan, szerintem is nagyon jól sikerült kártya remek fogyasztás/teljesítmény és ár/érték aránnyal! AMD kártyáim voltak az utóbbi időben, de elhatároztam, hogy veszek egy ilyet, mert 36k körül tudok most szerezni két jó gyártótól. Ti melyikre voksolnátok?
Mindegyik 3 év garis, az ASUS nyilván hűvösebb és nagyon halk (a PH teszt alapján) a giga is elég jó lehet ezen a téren szerintem, és mellette szól a kisebb méret, meg a gyárilag magasabb tuning... Hmm
-
Rocky100
csendes tag
válasz
Trailblazer #221 üzenetére
36...alakul ez
De, jogos a felvetésed, felmerült egyébként.Csakhogy pont ezek "csinnbummcirkusz" fejlesztések azok amik rengeteg mindent meghatároznak majd a továbbiakban
30körül egyébként simán vennék egy 650ti-t öcsém gépébe(örülne neki mint majom a farkának
)mert az ő moncsija csak 1440*900.Mint mondottam volt nem rossz kis kari ez, sőt hogy továbbmenjek, jelenleg elég is(khmm..).De számos negatívum szól mellette amibe most nem mennék bele
-
Lordus
senior tag
válasz
Trailblazer #211 üzenetére
így igaz!
én is kb. 3 éve vettem a 9800gt és 4850 vga-kat, 20E ft-ért. Most 10-ért simán elviszik.
Sztem ez a kártya is lesz olyan jó, hogy kiszolgáljon és később még eladható, óriási bukta nélkül!
Persze ha tele lennék, és éjjel nappal játszanék, én is erősebb vga-t vettem volna! - ez is igaz -
milanfan
tag
válasz
Trailblazer #209 üzenetére
Maximálisan egyetértek!
"nem mindenki tud/akar áldozni 60-80 ezret egy vga-ra, úgyhogy nekünk nagyon is vállalható kompromisszum ez"
Ez itt a lényeg!!!
Persze Rocky100-nak meg abban van igaza,hogy aki hard gamer annak ez biztosan nagyon kevés és hosszútávon csak pénzkidobás lenne!
De a magamfajta "néha eljátszogatok" típusnak szerintem egy 7770 vagy egy 650Ti akár 2-3 évig is bőven kitart!!
Mert nem létkérdés a Full HD,a max.élsimítás meg stb. -
milanfan
tag
válasz
Trailblazer #203 üzenetére
Köszi!
és a 2GB-os kérdésem? -
Lordus
senior tag
válasz
Trailblazer #129 üzenetére
itthon???
én november elején láttam csak a nagyker árlistában... előtte csak sima 650-ek voltak.
én csak kis hazánkról írtam -
milanfan
tag
válasz
Trailblazer #78 üzenetére
Köszönöm!!
-
milanfan
tag
válasz
Trailblazer #71 üzenetére
Köszi!
Látom az adatlapodon,hogy neked ilyen kártyád van.Mennyire vagy megelégedve vele amúgy,ha megkérdezhetem?
Én most szeretnék venni egyet és nagy dilemmában vagyok,hogy az legyen-e vagy esetleg Ati vonalon vmi. -
sylas
tag
válasz
Trailblazer #61 üzenetére
és ha hdmi hdmi-vel?pl tv-vel összekötve!
-
AlyArkhon
őstag
válasz
Trailblazer #45 üzenetére
Bocsi de mit ertessz ez alatt hogy Generic ? Meg mit kene miert frissitenem ? nem jok az eredmenyeim vagy mi ? bocsi a sok hulye kerdesert ...
-
ESP
őstag
válasz
Trailblazer #40 üzenetére
i5-2400 a többi annyira nem lényeg.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Trailblazer #26 üzenetére
Persze hoz vmi pluszt a 12.11,de annyit nem hogy beérje a 650Ti-ot ,másfelől az Nv is adott ki azóta egy drivert [link],ami szintúgy hozott némi boost-ot a kártyának!
Én is úgy gondolom azért a 650Ti még mindig le van szakadva a 7770-től bőven!
-
Tomix24
addikt
válasz
Trailblazer #21 üzenetére
Ha az új 12.11-es drivert is kipróbáltad volna akkor más lenne a helyzet
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple MacBook
- Elemlámpa, zseblámpa
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- EA Sports WRC '23
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Asus DUAL-RTX5070-O12G nVidia 5070 12GB GDDR7 OC videokártya bontatlan dobozában eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Garanciával!
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest