- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Amazon Kindle JailBreak
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rocky100
csendes tag
válasz
milanfan #210 üzenetére
A te álláspontodat is megértem
Nem lett ez rossz kis kari végeredményben, főleg ha tényleg nem létkérdés a full-HD.Viszont még drágának találom, ezért nem ajánlom.Én személy szerint olyan 30(max 35k)körülire lőném be a 650 TI!-t és akkor patent
Új, nem új, tökmind1. 20-25nél többet meg nem szabad adni a sima 650esért.
Ha minden igaz zuhanni fognak az árak szépen már februárban(legalábbis vga fronton mindenképp).Persze a végleges kegyelemdöfést majd a Crysis 3 fogja megadni a 650eseknek.Na akkor már vállalható árban lehet venni egyet.És mondom ezt úgy hogy megtehetem hogy lazán veszek kiló feletti videokaritEgyébként a 650TI-t azért nem írom le teljesen mert egyrészt veri a hd7770-et(összességében kábé több mint 10%al gyorsabb)másrészt abban már van annyi plusz ami elegendő lehet egy kimaxolt játékélményhez(természetesen nem full HD-ban, de most nem az a szempont)
Szóval ajánlanám én a 650TI-t teljes gőzzel, de számomra az ár/teljesítmény aránya nagyon nem megfelelő.És ezúton kérek elnézést a ph tesztírójától, mivel neki megfelelő volt ez a ráta
Ez van, ezen nem fogunk összeveszniJó kis kari a 650 TI, csak drága
-
Trailblazer
veterán
válasz
milanfan #210 üzenetére
Értem én az ő álláspontját is, hiszen aki tud, áldozzon többet, ha jövőbiztosabb megoldást szeretne. Jómagam azt vallom, hogy olyan rosszul nem lehet anyagilag kiszállni egy ilyen árszintű kártyából sem, mint pl. a 650 Ti, hogy kis összeg hozzárakásával alkalomadtán ne lehetne egy hasonló kategóriás, ám fejlettebb vga-ra váltani, amint lesz ilyen. Perpill a relatív ár/teljesítmény aránya a lehető legjobb a 650 Ti-nek, és ezt nem én mondom, hanem konkrétan minap láttam egy grafikonban. Úgyhogy egy darabig nem kell gondolkodni vga-cserében.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest