Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Gurulunk, WAZE?!
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
köszönet. power controllal játszottam kicsit hogy ne throttlingoljon a kártya (ne vegye lentebb az órajelét ha túl sokat enne), próbálkoztam sokféle beállítással jelenleg az MSI GTX 660 Hawk biosából lopott értékeket használom és úgytűnik jóféle. e mellett a max voltage #2 beállítást piszkáltam, az alap 1150-es értékkel evga preci szerint 1175öt ad a kártyának, 1175ös beállításal 1187-2000 között. próbálom megtalálni a tökéletes balanszot. a fesz állítással az alap boost mértéke is változik. úgytűnik 1176mhz a full stabil vége a gpunak, memória valahol 350+ de azt annyira tapasztalataim szerint nem érdemes nyúzni mert az is eszi a powert annyi sebességet viszont nem ad hogy megérné. én is kerestem az ichill biosát neten de nem találtam
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Közel 100 maggal érkezik a kínai szerverprocesszor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- Androidos tablet topic
- OLED monitor topic
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest