Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
scavy
tag
Üdv!
Olyan probléma miatt írok, hogy mivel új videokártyát vettem, így új drivert is kellet letölteni hozzá, amiben már valószínűleg más "Nvidia Control Panel" van beépítve, mint a korábbiban, mivel egyszerűen nem találok benne profilokat. Gondolok itt arra hogy a korábbiban beaddolhattam több profilt, Játék, Asztal, stb.stb. különböző szín és gammabeállításokkal, ahogy azt illett. A mostaniban viszont ezt sehol sem találom, különálló más verziójú "Nvidia Control Panel"-t pedig sehol sem találok, csak ez van ami a driverben volt, ez pedig így nem olyan frankó. Az aktuális driver verziója: 260.99_desktop_winxp_32bit_international_whql. (Egyébként Geforce 210 512mb -os VGA -ról van szó).
Nekem pusztán olyan célból van szükségem a programra, amikor játszom, a játékokban lényegesen magasabb a gamma és kontraszt beállítás, mint az asztalon, és hogy ne kelljen minden egyes alkalommal manuálisan állítgatni. Ősrégiben még ment a jó öreg Powerstrip, egyszerű billentyúkombinációval meg volt oldva a dolog, hasonlóan szimpla megoldás érdekelne.
Előre is köszönöm!
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest