- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simi121
aktív tag
hali! Olvastam egy régebi topicpa, hogy voltak problémáid egy ati x1950pro karival biosfrissités után. Sikerült megoldanod a problémád? Nekem is hasonló problémáim vannak, Vettem egy Sapphire 1950gt karit amelyik a nálad emlitett problémát okozta, komolyab játéknál szétesett a kép. Mindjárt visszavittem a kiskerbe ahol vettem. Majd ők elvitték a nagykerbe és ki is cserélék.Érdekesége, hogy kiprobálták egy Athlon64-es gépbe és ott jó volt. Sajnos amit most kaptam az is ezeket a hibákat csinálja csak pár per után és nem egyből. Egyszerübb játékokkal semmi gond, de egy komolyabnál szétesik a kép és kifagy, utána meg jön a VPU ablak. Probáltam egy biost frissitést de nem segitett. A Sapphire oldaláról szedtem le. Mivel ez már a 2. kari ami szarakodik nálam gondolom nem teljesen hardware hiba lehet. Ha lenne valami öledet légyszi segist.
várom válaszod
előre is köszi: Simi
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 17 - alap
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest