- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokamik1
csendes tag
na ez hogylehet?
levettem az asus 4830 hütőbordáját és maga a lapra rávan irva,hogy Rev 1.01.
a z everest pedig azt irja a bioszáról,hogy REV 0.0-ás. erre lenne jó választ kapnom mert ha tényleg REV 1.01-es akkor az jelent valamit tuti. -
mokamik1
csendes tag
enél a lépésnél énis elakadtam,de én azért mert Atis vok. de itt a saját vga-ad biosát olvasná be ami benne van a gépedbe jelenleg. aztmeghogy miért nem olvassa be azt nemtom csak sejtem.(szerintem levan zárva az a bios vagy iesmi lehet az oka. abból gondolom hogy mondtad legelöször hogy piros a pötty a nibitorban a gyári biossal+ mostmeg nem akarja beolvasni a nibitor.
-
mokamik1
csendes tag
szia. nekem nem úgy tünik,hogy vga hibára utalna a lap sipolásai.
de azért probáld ki úgy is hogy teszel bele egy teljesen másik vga-at is hogy csinálja-e még.meg keress rá a lap topikjába vagy valahol itt a forumon hogy mi az a sok sipolgatás mert láttam ilyen topikot is. de minden esetre tedd fel a legujabb bios-okat a deszkára.
utalhat memó gondra is, táp gond ra is, bár mire. nem feltétlen a vga hibára.
meg ha van tulhajtásod akkor azt vedd le alapra.
üdv. -
mokamik1
csendes tag
igen nekem is a letöltött biost veszi be zölden a nibitor. amit küldtél az hibás, de nem kell vele foglalkozni mert a letöltött az is ugyan az. egyébként a legujjabb nibitort kell leszedni mert abban már benne vannak az ujabb vga-k is.én azt csinálnám a hejedbe, megnézném a techpoweruppon a legkedvezöbb biost és azt raknám fel rá szerkesztések nélkül,mert ugy olvasgattam hogy nem nagyon lehet belebabrálni a venti szabájzásokba. egyenlöre ennyi üdv.
-
mokamik1
csendes tag
végülis akkor csak a 2d-t kell beállitanod a bioson meg a venti szabájzást.
elküldhetnéd a biosát vagy mutasd meg meik az hátha tudom énis szerkeszteni. -
mokamik1
csendes tag
[link]
itt keress hozzá biost ezek között biztos van, csak pontosan válaszd ki hogy meik vga-ról van szó mert nem mindeggy. -
mokamik1
csendes tag
válasz
maxika15 #626 üzenetére
na ifgymár értem mi történt. az van valoszinüleg hogy mikor felnyomtad a gyári drivert akkor ki kelett volna venned a lemezt mert arról bootolt a géped, utána temeg szépen valahogy a lemezzel felülirtad a biosát vagy ilyesmi.
a kártyát helyre lehet hozni de csak dos-os boot lemezzel és egy régi fajta pci-s vga-val(fehér foglalatos) meg persze a hozzávalo bios rommal és nvflash dos-os progival.
csináltál már ijet? -
mokamik1
csendes tag
most csináltam egy asus 4830-all rátettem egy saphire 4830 biosát és az órajeleket 2d-ben visszaveszi 160mhz/500 ra.
az asus-é pedig 2d alatt is 575/1004 volt. a feszültségeket is vissza vette igy sokkal jobb a höfok is. eredetileg 50 fok volt, mostmeg 38f 30f
mellesleg teljesen stabil és visszateszi 3d alatt az orajeleket eredetire. -
mokamik1
csendes tag
sikersen feltettem a sapphire biost az asus kártyára és sokkal jobbak a höfokjai sőt a fogyasztása is.
-
mokamik1
csendes tag
-
mokamik1
csendes tag
válasz
papptibor76 #609 üzenetére
nemtom mért csinálja mert elméletileg gyárilag úgyvan a biosa belőve hogy emeli az rpm-et bizonyos höfok-ok felett majd le.ha nem csináltál még soha bios flesh-t akkor nem is ajánlanám, föleg ha mé garis a kártya. bizd ojanra aki ért hozzá.
üdv. -
mokamik1
csendes tag
egy jolsikerült Asus 4830 bios modding.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Viccrovat
- Aktív hűtéssel közelednek az Origin Code DDR5 memóriái
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyomtató topik
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Horgász topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest