Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
sámítógépés
csendes tag
Ha valakinek van hibás , vagy törött szemüvege, aminek a jobb lencséje ép, gombokért érdekelne
valamint van pluszba IR egy emitterem, akár cserébe is...Ui.: Nvidia 3D Vision (sima), 3D Vision 2 sajnos nem jó

-
sámítógépés
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Egy kérdésem nekem is lenne:
Lehet egy Nvidia emitterrel több szemüveget is szinkronizálni?
Arról olvastam, hogy a 3D Vision emitter simán viszi a 3D Vision 2 szemcsiket is, de hogy párhuzamosan működnek-e, arról említést sem tett senki. DLP Link szemüvegekkel kombinálják, ha többen szeretnének filmet nézni, ennek csak az az oka, hogy a DLP szemüvegek olcsóbbak, vagy az, hogy nem lehet egyszerre 2db 3D Visiont használni? -
sámítógépés
csendes tag
válasz
t72killer
üzenetére
Szia!
Alapból nem tudja az Nvidia 3D Visiont, csak a DLP Linket! Viszont szerintem rá lehet venni
Az 1024x768@120Hz-et ismeri, felteszed az Acer X1261 EDID-jét, és simán megy. Ma küzdöttem meg egy Acer X110P-vel, az is azzal működik, Win 8 alatt! Ahogy a Windows felismerte, úgy nem lehetett beüzemelni, most X1261-nek látja és működik

Ui.: lehet, hogy neked az X1111-el kellene helyettesíteni, az közelebb áll hozzá...
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- NVIDIA ASUS TUF RTX 3070 TI OC 8GB GAMING Videókártya
- ASUS RTX 2080 TURBO Super
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3945, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
valamint van pluszba IR egy emitterem, akár cserébe is...