Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorgonka
aktív tag
válasz
BullKoxa
üzenetére
Igen, ezt már én is végigböngésztem. Láttam már amúgy NV-s szemüveget 40-ért is, de ez még mindig több mint az edimensional 3D szemüveg. Ráadásul ahhoz nem kell 120 hz-es monitor sem.
Valaki linkelte az edimensional honlapját feljebb, de eléggé angol és nem tudtam kihámozni, hogy az mire is képes tulajdonképpen. Esetleg valakinek nincs tapasztalata vele? Mert annak az ára töredéke az Nvidiásnak. -
balazs_t
tag
válasz
BullKoxa
üzenetére
Hali,
Igen nekem is az említett Acer monitorom van, de nem értem amit írtál, hogy érted azt hogy csak játékra jó??
Megnéztem a paramétereit a LG-nek szinte teljesen ugyanazt tudja mint az Acer.Az egy másik dolog, hogy az Acer képe háááát ... láttam már jobbat is, TN paneles nem lehet forgatni a talpon, nincs benne USB és elég semmitmondó a menüje (gyakorlatilag a fényerő kontraszt és színprofilon kívül semmit sem lehet állítani).
Ahogy olvastam a legjobb (legszebb a képe) talán az Alienware OptX AW2310 23" wide TFT monitor (3 ms), de az meg vagy 140ezer.... egy TN paneles 23 colos full Hd monitorért.... na neeee már a 90ezer is szinte irreális.
B.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- E-book olvasók
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest