- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorgonka
aktív tag
válasz
BullKoxa #150 üzenetére
Igen, ezt már én is végigböngésztem. Láttam már amúgy NV-s szemüveget 40-ért is, de ez még mindig több mint az edimensional 3D szemüveg. Ráadásul ahhoz nem kell 120 hz-es monitor sem.
Valaki linkelte az edimensional honlapját feljebb, de eléggé angol és nem tudtam kihámozni, hogy az mire is képes tulajdonképpen. Esetleg valakinek nincs tapasztalata vele? Mert annak az ára töredéke az Nvidiásnak. -
balazs_t
tag
válasz
BullKoxa #146 üzenetére
Hali,
Igen nekem is az említett Acer monitorom van, de nem értem amit írtál, hogy érted azt hogy csak játékra jó??
Megnéztem a paramétereit a LG-nek szinte teljesen ugyanazt tudja mint az Acer.Az egy másik dolog, hogy az Acer képe háááát ... láttam már jobbat is, TN paneles nem lehet forgatni a talpon, nincs benne USB és elég semmitmondó a menüje (gyakorlatilag a fényerő kontraszt és színprofilon kívül semmit sem lehet állítani).
Ahogy olvastam a legjobb (legszebb a képe) talán az Alienware OptX AW2310 23" wide TFT monitor (3 ms), de az meg vagy 140ezer.... egy TN paneles 23 colos full Hd monitorért.... na neeee már a 90ezer is szinte irreális.
B.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Akciókamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Küszöbön az androidos PC-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Szimulátor Playseat + Garanciális Logitech G29 kormány + ajándék váltó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest