Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
-
Lord Zero
addikt
majdnem tuti, h driver problem
a vga driver körmére sem ártana ránézni (először arra), de amúgy te is jól gondoltad:
''If you have a VIA chipset mother then go to www.viatech.com and download and install the latest 4 in 1 drivers for your motherboard. If you need help installing these motherboard drivers then contact your motherboard manufacturer.'' - az activision ajánlásával
-
-
Huma
addikt
A sógorom vett egy gépet tegnap használtan, sajnos én nem voltam ott és nem próbálták ki rendesen, hogy pl a játékok rendesen futnak-e. Most pedig a Jedi Knight 2, szürke képernyőt ad indításkor, viszont hang az van. A wolfeinsten meg valami olyasimt ír ki hogy: null src (pontosan nem tudom, még hogy mit írt ki mivel telefonon hívott és nem tudtuk rendesen lebeszélni mivel már alig volt pénz a kártyáján.
Milyen hiba lehet?
Videokártya, driver, alaplap?
Please help!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
) Szóval max a hónap végefelé érek rá.