Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!

Új hozzászólás Aktív témák

• Macilaci457

őstag

válasz Atlantis #56 üzenetére

Én Microsoft Notebook wireless mouse-t használok. Nem az újat, mert már egy éves is megvan. Talán a Hardware az amiben télleg jó a Microsoft.

Hasonló mint amit lentebb ír valaki, csak nem az a típus... nincs borda a hátán.
    Én meg vagyok elégedve a sebességével, nem teszek fel hozzá semmilyen szoftvert, és használom Photoshophoz, de néha FPS játékokhoz is, de nem vagyok mániákus. Nekem teljesen jól működik. Nem az a fajta, amit meg kell bökni, hogy felébredjen használat elött.
    És elég érzékeny. Volt egy másik de vezetékes notbook egerem, az szörnyű volt, mert nagyon kicsi volt a felbontása.

Ja, egérpadom nincs. Tehát nem is használok. Egyedül az ultra-síma fekete asztallal nem tud mit kezdeni.

Télleg kb 4 havonta teszek bele elemet. Saját rádió adója van, amit az egér aljába lehet pattintani, és az is kapcsolja ki az egeret. Ergó este bele kell rakni az adaptert, mert csak energiatakarékosan marad. De én gyakran úgy is hagyom, mert nagyon ritkán kell bele elemet rakni. Elforgatható, tehát vizszintes és függöleges USB dugó esetén is lehet használni notebookon.

Új hozzászólás Aktív témák