Hirdetés
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
Én jelenleg amolyan átmeneti stádiumban leledzem a notim és az asztali gépem között. Szar ügy, de szükségem van mindkettőre. Nálam az elsődleges szempont az volt noti vásárlásnál, hogy megüsse az otthoni gépem szintjét. Ezzel elértem azt, hogy mindkettő elé szívesen odaülök. Legyen szó akár munkáról, akár játékról.
Néhány érv és ellenérv részemről:
Noti:
- kicsi, mobil, hordozható
- relatíve erős gép, szinte mindenre megfelelő a számomra
- elegáns, tárgyalásokon prezentációkon nem vallok vele szégyent
- halk, ellenben meleg
- kicsi tárhely
- nehézkes bővíthetőség
- egyáltalán nem értékálló
- folyton lemerül
- utálom a tapipadot és a pöcökegeret
Asztali:
- normális billenytűzet
- normális egér
- alkatrészenként is bővíthető
- megfelelő méretű tárhely
- hangtalan
- szállíthatatlan
Összegezve: nem válnék meg egyiktől sem. Szerintem ha van rá keret, akkor néhány hónapig érdemes megtartani mindkét gépet és majd az idő eldönti, hogy melyiknek van létjogosultsága.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS X571G (Core i5-9300H / Nvidia GTX1650 4GB / 16Gb / 256GB / 15,6" IPS / Win11) Garancia
- Lenovo L570 i7-7500u / 12gb ddr4/ 500gb Hdd / töltő
- HP Elitebook 840 G11 Ultra5 135U 16/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Asus ROG Strix Scar 16 / 16" MiniLED / i9-14900HX / RTX 4090 16GB 175W / 32GB / 2TB + ROG extrák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest