Hirdetés
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Versus82
aktív tag
e-bayen vettem, 1030 euro+útiköltség bécsbe...olyan 275-be van(notebook.hu-n 444 ezer).Német a bill., de már megszoktam, nem nagy gáz. Semmi kompatibilitási gondom nincs, magyar xp van fenn megy minden faxán. Aksiról nincs tapasztalatom, asztali gépet vált ki a cucc, aksit még be se raktam.
-
McLaca
őstag
Hányszor kell elmondani és hány évig ismételgetni, hogy a li-ion akkut nem lehet formázni (kémia) és nem is kell.
AZ említett akku valószínűleg cellahibás lesz, folyamatosan figyelni kéne a MobileMeter akkuról jelentett adatait, főleg egy ilyen töltöttség leugrás után.
Ha rendszeresen 8-10% alá merül az akku, nem ülepszik az elektrolit, de ha ez meg is történik, ilyen hirtelen eséseket nem okoz, és akkor valóban segít pár töltés-kisütés ciklus, de az nem formázás, és 16 órán át tölteni megint csak felesleges, mert a teljes töltöttség után a li-ion akkuk számára ismeretlen a csepptöltés, tehát a 2-3 órás töltési ciklus után nem történik semmi a továbbiakban. Egyébként bármilyen hihetetlen, de 40%-ra töltve és onnan merítve érzik legjobban magukat a li-ion akksik, függetlenül a töltési ciklusok számától.
Egyébként lehet még elektronika hibás is az akku.
Üdv! -
parandroid
félisten
Semmi. Egy notebbok nem erről szól. Azért van előre összerakva és beállítva, mert így működik a legbiztonságosabban és leghatékonyabban.
A topik nem is erről szól, bár valóban van egy-két megátalkodott, aki megpróbálkozik ilyesmivel. Viszont még közülük is szinte mindenki belátja, hogy ez hosszútávon nem kifizetődő dolog.
A topik célja, hogy mindneki mérje le egy független (?) tesztprogrammal a gépe 3d-s teljesítményét, megkönnyítendő ezzel azok dolgát, akik játékra (is) venének notebook-ot, de nem igazodnak ki a sok integrált vagy sem, de az asztalitól még azonos generációszám esetében is különböző vga-típus között.
Úgy gondolom, a topikban leírtak elegendő alapot adnak ahhoz, hogy bárki, aki következetesen végiggondolja, hogy pontosan miért isvan szüksége notebookra, könnyebben dönthessen, mivel látja a hasonló kiépítésű gépek teljesítményét.
p -
parandroid
félisten
Válaszoltam a ''Milyen notebookot...'' topikba, de ide is beírom akkor:
CoD tutira menni fog. Szerintem az IEG2 egy mx440 teljesítménye körül hoz, kicsit talán alatta alapból, de itt meg van támogatva egy bika procival és elég memóriával. Ez azt jelenti, hogy a legújabb fejlesztések kivételével (Doom3, HL2, FarCry) 800x600, noAA, noAF, low-medium details-en szinte bármi el fog menni rajta. Nem lesz szép, de menni fog. Én játszottam NFSU2-t kedvesem Sony notiján, amiben egy GeF MX420 Go! ''dübörög'' 16MB saját memóriával. Élvezhető.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tudományos Pandémia Klub
- Projektor topic
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- World of Tanks - MMO
- Milyen joysticket vegyek?
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Dell Inspiron 3521 laptop / i3-3227U / 233 GB SSD / 8 GB RAM / szép állapot / FRISSEN SZERVIZELVE
- Új bontatlan Apple Magic Mouse 3 (MK2E3ZM/A)
- ÚJ Bontatlan Apple Magic Keyboard (HUN)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest