Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BeZol

őstag

válasz deuscreator #5978 üzenetére

Szerencsésen vásároltál anno a 680m-mel (ahogy én is asztaliba anno ezzel a szériával első 28nm-esek), mert nagyon jól sikerültek, és azóta nem történt kimondottan egetrengető erősödés videókártya fronton sem, hiszen 3 év alatt tudták csak duplázni a teljesítményt.

A 960m-et nem is ajánlom senkinek gamer laptopba, 970m legyen a minimum, de minimális felárral már 980m-es gépet kapni (430ért), ami 2xer akkora teljesítményt tud a 680m-nél, és el is érkeztünk az újonnan drága cuccok nehéz eladhatóságához, legalábbis annak, aki ért hozzá.

Szégyellem beismerni, de anno vettem 800ezer Ft-ért gamer laptopot. Tudod mi lett vele? Lejárt 3 évesen a garanciája (addig is legalább 2-2,5 hónapot állt össz-vissz szervízben), majd 4,5-5 évesen behalt az alaplap és ment a kukába (már az aktuális ereje sem indokolta, hogy érdemes legyen megjavíttatni, annyira elavulttá vált, de ennyiből jobb most, kevésbé halad a technika), és ugyanúgy tégla méretű és súlyú akksija volt, maga a laptop is volt vagy 5-6kg, de lan-okon jól jött a hordozhatóság és az anti-áramszünet képessége :DDD

Ha fogsz egy balekot, aki megveszi, váljon egészségére, de a tapasztalatom azt mutatja, hogy 2-3 év múlva kuka lesz a gép, a reális ára most inkább max 215-250 lenne szerintem, de lehet még az is túlzás.

Én személy szerint 310 helyett inkább 430ért vennék egy 2xer erősebb teljesítményű, friss akksis (az sem 2 fillér ezekhez...), magyar billentyűzetes, és 2 év garanciás laptopot.

Sok sikert az eladáshoz. (Én mindenképpen drágállom, de foghatsz balekot.)

Új hozzászólás Aktív témák