Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Necc

addikt

válasz karesz501 #4179 üzenetére

Nos nem azért, de a laptopokba épített kijelzők minősége a fogyasztás optimailizálása végett mind... silány :DDD
    De hogy mozogjunk is egy skálában, a "kommersz" WXGA felbontású kijelzők között is vannak jobb képminőséget nyújtó darabok, míg a WSXGA között is vannak rosszabb képminőséget nyúltó darabok.
    Van akinek a tükröződéses kijelzők jönnek be, van aki a kifejezetten tükröződésmenteseket kedveli, vagy egyenest fontosnak tartja (én láttam már mindegyik fajtát, tudom mi a különbség ;) ).
    Az, hogy a nagyobb felbontásnak köszönhetően sokminden kifér az asztalra valóban néha nagyon jól jön, de saját véleményem az, hogy teljesen felesleges. Munkára nem csak én használok laptopot (vagy PC-t), és általános megállapítás, hogy 1280 oszlop elég mindenre (hasonlóképpen, mint amikor Billy Gétsz tette a hirhedt 640KB memóriás történetét :DDD ), pedig senki sem egy programot futtat a gépén. Ennek oka egyszerű: az ember képes alkalmazkodni a mérethez idővel, pedig nekem is egy batári 1680x1050 felbontású monitorom van itthon, és nem zavar a kisebb méret. Bár ez erősen szubjektív.

Új hozzászólás Aktív témák