Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• arty

veterán

válasz pgyuf #1645 üzenetére

nem várhatod el, h netezzek 2x3 órát mindkét noteszen .... ;)

az egyik az AMD volt, a másik az intel:
    az egyiket aktivan használtam, a másikat csak állt IDLE-ben
    az egyik 800/1600mhz (0.9V-1.175V) CNQ miatt ugrált időnként, a másik fix 600mhz-en állt, 0.7V-ot kapott
    az egyikben gef6100 van, fixen 350mhz-en megy, nemtom milyen energiakimélő üzemmodja lenne, a másikban ATI9000/32mb rammal, powerplay engedélyezve
    az egyikben 2x512DDR2-533 volt, a másikban 1x512DDR1-400 volt
    az egyiken neteztem, másolgattam, installáltam, külső USB egeret használtam, WLAN használatban volt, a másik csak állt, nem csináltam vele semmit, WLAN kapcsolat sem volt, csak nem volt kikapcsolva a wlan kártya, usb eszköz sem volt rádugva.
    Minimum egálban volt a két rendszer, de inkább az inteles kapott kis előnyt - sztem.

TELJESEN azonos körülményeket ugy sem lehet kreálni szvsz. PErsze, egy prime95 lehetne jo, de ki hazsnálja 1.5 órát 100% on a notebookja prociját? Nem tipikus hazsnálat.

a kiirt hátralévő kapacitást az akku által leadott feszből mérik gondolom, ha nagyjábol mindkettő ugyan addigra merül le 75%-ig, sztem az azért mondd valamit. Nyilván az éppen aktuálisan kiirt és állandoan változo idő megbizhatatlan, de ha több mint félorán át nézed, ahogy együtt merülnek fej fej mellett, sztem az ''reprezentativ''.

Aktív témák