- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
morfondőr
addikt
Sziasztok!
Van egy kis problémám a notimmal, amit szerintem a ramok okoznak, de kíváncsi vagyok a véleményetekre!
Szóval az a helyzet, hogy vettem nemrég egy FuSi Amilo M1437G típusú notit. Egy 512Mb-os Samsung DDR-2-es 533mhz-es memória volt benne, amihez vettem még egyet, de csak Kingmaxot tudtak adni, úgyanúgy 512Mb DDR-2-es 533mhz-es modult. Azóta, hogy beleraktam az a problémám, hogy ha megnyomom a silent gombot (leveszi a proci, ram és vga órajeleit), akkor gyakran lefagy a gép, de nem mindig. Próbáltam, hogy csak a Kingmaxot hagytam benne, hátha az a ludas, de akkor ment minden, de ha a kettő együtt van, akkor nem. Egyébként egyátalán nem szokott fagyni, Far Cry-ozok, NFS-MW-zek stb. és semmi gond. Csak a silent módra reagál így. Sőt még Memtesztet, és Prime95-öt is járattam rajta, de nem csinált semmi hibát. A két modul időzítése nem teljesen egyforma.
A kérdésem az lenne, hogy egyátalán a memória okozza-e a hibát, vagy esetleg egyéb program (mondjuk vga-driver, amit frissítettem, vagy a Win)? És ha igen, akkor ha kicserélném a Samsungot egy Kingmaxra, akkor az megoldaná-e a gondomat?
A válaszokat előre is köszönöm!
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Wise (ex-TransferWise)
- EA Sports WRC '23
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest