Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
Új hozzászólás Aktív témák
-
simpley
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
ez egy HP 15-bs szériás noti. Sajnos mint mostanra kiderült, az anya kiszakadt a házból mindezt úgy, hogy szétszedve sosem volt...
Mindenesetre upgradeltem egy SSD-re, majd később elküldöm szervízbe de most szükségem van rá a munkám miatt. -
simpley
őstag
Üdv, egy kis segítségre lenne szükségem. Szóval, szoftveresen elég jól értek a gépekhez de hardveresen többé kevésbé. Régebbi gépem simán szétkaptam, ha takarítani kellett. (bő két-három évente) De, most lenne nekem egy 2018-as HP notim (sose volt szétszedve még) és a pirossal jelölt csavarok sehogy sem akarnak kijönni, olyan mintha nem tartaná semmi. Feszegetni nem akarom, mert tartok tőle, hogy véletlen eltörik..

Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Mindenesetre upgradeltem egy SSD-re, majd később elküldöm szervízbe de most szükségem van rá a munkám miatt.
Pyttawrx