- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skyer
senior tag
Kár hogy nem a tied mert hasonlo masinánk van, akkor legalább láttam volna az enyém is belülről. most fog vissza menni az enyém szervizbe, mert sorozatos kékhalál (bad_pool_caller),Wlan megszakadás,kifagyások vannak és a DVD olvaso is egykét lemezt úgy darál hogy már bánto a hangja. ha megfogom az olvasot szinte én is remegek vele együtt
. Majd meglátjuk. Kicsit az is idegesít hogy a FUSI embere ahol vettem opra gyanakodott holott már 10x ujrahuztam Vista , Xp ugyanaz.megkérdeztem a VGA-t is, csak néztek és oltotta a fejem hogy a 7600 go milyen szuper ász vga.
-
Skyer
senior tag
Szevasztok Arcok!
Kérdésem a következő:
Van egy FSC Amilo Xi1526 os notigépem és kérdés az hogy hol lehet megnézni hogy a VGA upgradelhető e, illetve hogy mennyiért. Végigolvasgattam a forumot de nemnagyon találtam rá választ, vagy véletlen átsiklottam felette, ez esetben sorry!ja és a válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest