- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skyer
senior tag
Kár hogy nem a tied mert hasonlo masinánk van, akkor legalább láttam volna az enyém is belülről. most fog vissza menni az enyém szervizbe, mert sorozatos kékhalál (bad_pool_caller),Wlan megszakadás,kifagyások vannak és a DVD olvaso is egykét lemezt úgy darál hogy már bánto a hangja. ha megfogom az olvasot szinte én is remegek vele együtt
. Majd meglátjuk. Kicsit az is idegesít hogy a FUSI embere ahol vettem opra gyanakodott holott már 10x ujrahuztam Vista , Xp ugyanaz.megkérdeztem a VGA-t is, csak néztek és oltotta a fejem hogy a 7600 go milyen szuper ász vga.
-
Skyer
senior tag
Szevasztok Arcok!
Kérdésem a következő:
Van egy FSC Amilo Xi1526 os notigépem és kérdés az hogy hol lehet megnézni hogy a VGA upgradelhető e, illetve hogy mennyiért. Végigolvasgattam a forumot de nemnagyon találtam rá választ, vagy véletlen átsiklottam felette, ez esetben sorry!ja és a válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Kuponkunyeráló
- Anime filmek és sorozatok
- Formula-1
- Hálózati / IP kamera
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Háztartási gépek
- Bevásárol helyetted a ChatGPT
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- HP L48757-003 150W laptop töltő
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest