- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bgabor1973
csendes tag
Sziasztok!
Bízom benne, hogy vannak itt olyanok, akik elég pengék a számítástechnikában, mert elég furmányos a problémám, amiben szeretném a segítségeteket kérni.Van egy Samsung laptopom (300E5C-A02 HU), Intel Celeron B820 procival. Processzor cserére vetemedtem. Mivel eléggé processzor specifikus az alaplap, alaposan utánanéztem A választásom egy Intel SR044 I5 2nd 2,6 Ghz processzorra esett. Beszereltem, fel is ismerte, és nagyszerűen működött, kb 40-50 percig, és utána kikapcsolt a gép. Ujraindítás után, megint 40-50 perc, és kikapcsolt. nem melegszik, hardveresen-szoftveresen semmi baja, mert a régi procival gyönyörűen dolgozik. Az eseménynaplóban sem találtam, semmilyen kritikus, a működésre utaló hibát, ami a kikapcsolást kiváltotta volna. Kénytelen voltam visszarakni a régi processzort, mert az újjal folyamatosan kikapcsolgat. Valakinek, valami ötlete? Esetleg találkozott más valaki ilyen dologgal? feltöltöm a leállás előtti, és az utáni eseménynapló bejegyzéseket.
Köszi előre is a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PR03X dokkoló tápegységgel
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest