Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ModliH
tag
Sziasztok!
Adott egy HP 15-ay004nh laptop amiben szeretnék optikai meghajtó->ssd cserét végrehajtani.
Ismerősé a laptop, úgyhogy még nem tudtam belenézni hogy pontosan mi van benne. Nézegettem a HP hivatalos manual-ját de nem tudtam kibogozni belőle hogy pontosan mit kellene csinálnom, szóval ezek lennének a kérdéseim:
- milyen ssd tray illik ezekbe a modellekbe?
- tudtok-e ajánlani boltot ahonnan megvegyem?
- gyors lesz-e a sebessége ha az optikai meghajtó helyére teszem az ssd-t, vagy érdemes megcserélni, és a mostani hdd helyére berakni az ssd-t, és az optikai helyére a hdd-t?
- adott egy Samsung 860 pro 256 gigás ssd amit beleraknék, ez működőképes konstrukció lenne?
Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Használt / Bontott Laptop kijelzők
- 61 db Dell Docking Station PR02X - Töltővel
- AVACOM QuickTIP 150 W Univerzális laptop adapter + 8 konnektor
- Dell WD19S USB-C Dokkoló állomás K20A001,180W Adapterrel,számla,garancia!10+ db
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pyttawrx