- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsírsámán
senior tag
válasz
Thunderzolee #10775 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ! Idő közben a win7 frissítések telepítésénél kiírta, hogy kevés a ram, vettem gyorsan még 2 gb-ot, de nem volt vele hajlandó elindulni. Most újratelepítés után megint jobb lett a helyzet kicsit, de szerintem nem fogok már újabb procit venni ha a ram miatt úgyis csak a gondok lennének. Inkább majd egy új gép lesz lassan kilátásban, épp eleget szolgált már ez.
-
zsírsámán
senior tag
válasz
Thunderzolee #10757 üzenetére
Szia! A gép pontos tipusa ASUS X51L-AP136
-
zsírsámán
senior tag
Köszönöm a választ és Nauri-nak is!
Akkor első körben megpróbálok még 2 gb ramot meg keresek egy kipróbálható 7800-asat hátha működik. SSD-vel még várok, először belepróbálok egy 7200-as HDD-t, hátha az is dob egy kicsit a mostanikhoz képest, legalább az van itthon elfekvőben.
-
zsírsámán
senior tag
Sziasztok!
Adott egy meglehetősen lassú asus notebook, core 2 duo t5450-es procival, 2 gb rammal. Sajnos ahogy utánaolvastam azt találtam, hogy ennél nem is támogat több ramot, így azon fejleszteni nem tudok, de néztem más processzorokat, hátha azok dobnak kicsit a sebességen. Szerintetek érdemes lenne kicserélni a t5450-et mondjuk egy t7800-ra vagy t7600-ra, vagy nem tapasztalnék semmi különbséget? Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GTA V
- PlayStation 5
- VR topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Konteó topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Quadro FX 570 eladó
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged