Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
privacy99
senior tag
Sziasztok!
Az ASUS K55VJ-SX256D notebookomban szeretnék RAM-ot bővíteni. Az AIDA64 szerint SAMSUNG 4096MB 1600Mhz SODIMM RAM van benne. Tegnap belenéztem, és 1 modul van benne + van 1 bővítőhely(természetesen).
Szívesen vennék egy pontosan ugyan ilyet, de nem találtam sehol. Esetleg ez a RAM modul megfelelhet? Be tudom illeszteni a SO-DIMM foglalatba, és nem gond a különböző gyártó? Ha nem, tudnátok ajánlani olyat, ami biztosan megfelelhet ebbe a gépbe?
Előre is köszönöm szépen a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- DELL WD19S 130W új, bontatlan dokkolók eladók
- 17,3 Full HD laptop kijelző, LP173WF1(TL)(B3)
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Lenovo Legion Booststation RTX2060 6GB videokártyával
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- LG OLED TV 55CS6LA
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx