- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dwiss
csendes tag
válasz
Thunderzolee #5997 üzenetére
köszi szépen! kipróbálom az AIDAt akkor csak azt hittem pont az a régebbi. Egyébként feltettem azóta a 64bitest , most végeztem a programok telepítgetésével nagyjából
minden klafa!
üdv -
dwiss
csendes tag
Sziasztok!
Ramot cseréltem a notimban.(most van benne egy 4gbos meg egy 2 gbos). Aztán bekapcsoltam h megnézzem minden rendben van e. A vezérlőpult/rendszer nél azt írja h telepített 6gb és használható 3 gb. (32bites win7 van fent) Tehát 4 gb körül kéne tudnia használni belőle. Elvileg a videókártya saját memóriával rendelkezik, annak sem kéne levennie belőle. Szóval nem értem.
Aztán elindítottam az everest home-ot és kékhalál... akár hányszor elindítom a programot mindig a kék képernyő jön be.
Ez miért lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest