- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Matteo005: 9800X3D
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
andris1602
aktív tag
Üdv mindenkinek.
van egy muzeális értékű hp omnibook xe3-am.. (10 éves múlt, egy darabig pincében porosodott, de még mindig működik, így csináltam belőle egy második gépet, ha kell egyszerre többfelé dolgozni..) vettem bele pcmcia wifi és 2.0ás usb kártyát, így már egész jól használható
a lényeg:
a gép elég lassú koránál fogva.. van benne egy miniPCI bővítőhely benne modemmel és körbenéztem, van e lehetőség mondjuk videókártyát csempészni egy ilyen foglalatba.. nem túlsokmidnent találtam, inkább azt írták hogy nem érdemes, mert lassú lesz a foglalat miatt.. kérdés hogy a gépben lévő 8!! megás videókari a lassabb, vagy ha veszek bele valahonnan egy bontott miniPCI videókártyát??(a gép: p3 celeron 850mhz, 256mb sdram, ata-33as vinyó)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- Laptop hűtő bazár! - AKCIÓ!! MINDEN 1000FT
- ÚJ Lenovo USB-C to Ethernet Adapter RJ45 Dongle (4X91K06468)
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest