Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszi89
csendes tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen válaszod. Sajnos én is erre jutottam amit te leírtál. 512 ram van benne de azt kibővítem, mert Ubuntu van rajta és amikor böngészek már lapozó fájlt is használ emiatt gondoltam h kibővítem. A winyó meg egy 20gb IDE csatlakozós láttam már olyat aki asszem 160gb rakott bele mert ugye adatsűrűség miatt gyorsabb vele csak újonnan "sokkal" drágább, mint egy SATA-s érthető okok miatt.
Mégegyszer köszi válaszod!
További jó időtöltést!
Sziasztok. -
gyuszi89
csendes tag
-
gyuszi89
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Dell Latitude C610 típusú notebook-om. Intel Pentium III M 1200Mhz\512kb L2 cache (SL5CL), SOCKET mpga479M-es foglalattal. Az lenne a kérdésem hogy ezt a procit milyen fejlettebbre lehetne cserélni?
Válaszotokat előre is köszönöm!
gyuszi89
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- DELL WD19S 130W új, bontatlan dokkolók eladók
- Laptop kijelző FullHD IPS 15,6" eladó 6db
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G2 univerzális üzleti dokkoló
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló - hibátlan, komplett szett
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx